Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Ogre" pēc mēneša vienojas ar Misteru par līgumu līdz sezonas beigām

"Ogre" pēc mēneša vienojas ar Misteru par līgumu līdz sezonas beigām
Andris Misters. Foto: BK Ogre

Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas septītās vietas īpašniece "Ogre" paziņojusi par līguma pagarināšanu ar 31 gadu veco aizsargu Andri Misteru, kurš vienību papildināja janvāra vidū.

Andris Misters sezonu sāka Mažeiķos, Lietuvā. Ievadā latvietim tika uzticēta nozīmīga loma, bet ar laiku tā kļuva mazāka, un abas puses vienojās par sadarbības pārtraukšanu. Janvāra vidū "Ogre" ar Misteru noslēdza līgumu uz vienu mēnesi, tagad sadarbība pagarināta līdz sezonas beigām.

Pirms Mistera pievienošanās ogrēnieši bija piedzīvojuši četrus zaudējumus pēc kārtas. Kopš viņa ierašanās bilance ir 4-1, vienīgo zaudējumu ciešot pret "Prometey". Laukumā vidēji pavadot 29 minūtes, Misters izcēlies ar 18,4 punktiem, 4,4 piespēlēm un 4,4 atlēkušajām bumbām, kā arī 1,2 pārtvertām bumbām.

"Ogres" sastāvā Misters tālmetienus realizējis ar 45,5% precizitāti, turklāt visās spēlēs viņš no perimetra grozam uzbrucis vismaz septiņas reizes.

"Kolektīvs mani ātri pieņēma, un par to esmu viņiem pateicīgs. Jūtos noderīgs, un tas man ir ļoti svarīgi. Gribu turpināt palīdzēt izcīnīt uzvaras un sasniegt jaunas virsotnes," pauda Misters, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Rumānijā.


''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.
Māris Gulbis un Aiga Gulbe. Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga
2

No Lielupes līdz Gaujai par viņiem brīnījās. LBL leģendas 2024

VEF treneri Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins tuvojas sestajam titulam pēc kārtas, ceļā kļūstot par uzvarām bagātāko duetu Latvijas Basketbola līgas vēsturē. Uzmanību pelna arī Māra Gulbja vienpadsmitā kvalificēšanās līgas finālam.