Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

LBL finālu laikā divas spēles

Šodien Ventspilī sāksies Latvijas basketbola līgas izšķirošie notikumi – pirmā finālspēle, kurā tiksies BK "Ventspils" un "Barons/LMT". Visiem basketbola un konkursu tīkotājiem ir lieliska iespēja piedalīties gan fantasy, gan prognožu spēlē.

Lielais hokejs ir noslēdzies, bet basketbola izšķirošās cīņas tikai priekšā. Šodien Venstpilī startēs LBL finālsērija, bet rīt Rīgā sāksies izšķirošās cīņas par bronzas godalgām. Lai jums būtu interesantāk sekot līdzi šiem notikumiem eSports.lv piedāvā divas spēles.

Sadarbībā ar BK "Ventspils" jau līdz ar pusfināliem uzsākās BK "Ventspils" fantasy spēle. Tajā Jums jāizvēlas savs sastāvs no BK "Ventspils" spēlētājiem, un tad atkarībā no viņu parādītā snieguma laukumā arī iegūsiet punktus. Pirmās trīs spēles jau noslēgušās, taču finālā gaidāmas vēl vismaz četras spēles, kas ļauj vēl noķert līderus. Atgādinām, ka sastāvi jāizvēlas stundu pirms mača sākuma! Seši uzvarētāji saņems pārsteiguma balvas no BK "Ventspils"!

Piedalies BK Ventspils fantasy spēlē!

Tikmēr prognožu spēle sākās tikai šodien – pirms katras finālsērijas mača un spēles par trešo tiks publicēti pieci prognožu veida jautājumi. Atbildot uz pirmajiem jautājumiem noteikti neaizmirstiet atbildēt uz papildjautājumu, kas var būt izšķirošs, ja vairākiem dalībniekiem kopvērtējumā būs vienāds punktu skaits. Arī šajā spēlē eSports.lv sarūpētās balvas saņems seši labākie prognozētāji.

Piedalies LBL finālu spēlē!


, 2009-05-13 11:42, pirms 15 gadiem
VAR PAMĒĢINĀT!!!
, 2009-05-13 15:09, pirms 15 gadiem
kas balvās?
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.