Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Zonne: "Latiševa lēmums neizšķīra spēles likteni"

Zonne: "Latiševa lēmums neizšķīra spēles likteni"
Ivo Zonne
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Es uzskatu, ka daudz izšķirošāks moments bija spēles sākumā, kad no laukuma tiešā vārda nozīmē tika "nonests" Šķēle," komentējot Latvijas Basketbola Savienības (LBS) lēmumu tā sauktajā "Latiševa" lietā, portālam eSports.lv teica "Barons/LMT" komandas prezidents Ivo Zonne.

Jau ziņojām, ka Latvijas Basketbola līgas (LBL) kluba ''Barons/LMT'' vadība trešdien pēc Latvijas Basketbola Savienības (LBS) lēmuma - neveikt pret tiesnesi Oļegu Latiševu sankcijas vēl nebija pieņēmis lēmumu par tālāko rīcību šajā sakarā.

Trešdien LBS paziņoja, ka, izskatot minēto lietu, secināts, ka nav pamats sodīt Latiševu. ''Barona'' ģenerālmenedžeris Andris Vanags sarunā ar eSports.lv šo lēmumu nosauca par skumju un nemācēja pateikt kā klubs rīkosies tālāk: ''Patiešām skumji, skatīsimies, ko darīt tālāk. Apsriedīsimies klubā un tad pieņemsim lēmumu, vai ir jēga mēģināt šo lietu kustināt caur citiem kanāliem.''

Šajā sakarā portāls eSports.lv sazinājās ar kluba prezidentu Ivo Zonni, kurš atzina, ka nav tiesīgs nekādi ietekmēt klubā darbojošos cilvēku lēmumus un turpmākās darbības šajā lietā, taču pauda viedokli, ka Latiševa kļūda viņaprāt nav bijusi izšķiroša. Daudz izšķirošāks esot bijis moments, kad tika traumēts „Barons” komandas līderis Armands Šķēle. „Es personīgi uzskatu, ka šī tiesneša kļūda nebija izšķiroša. Cits stāsts – vai Latiševam nevajadzēja vienkārši atvainoties un atzīt, ka ir kļūdījies. Visi taču ir cilvēki, visi mēs kļūdāmies. Manuprāt, daudz izšķirošāks tomēr bija moments, kad savainojumu guva Armands Šķēle. Šī ir pirmā reize, kad man kāds prasa viedokli šajā jautājumā. Es uzskatu, ka daudz izšķirošāks moments bija spēles sākumā, kad no laukuma tiešā vārda nozīmē tika „nonests” Šķēle. Basketbols nav cīņas laukums un es uzskatu, ka tā nebija sportiska cīņa. Tajā brīdī mūsu komandas līderis nespēja palīdzēt mums spēles turpinājumā un iespējams rudenī nevarēs palīdzēt arī izlasei,” savu viedokli pauda Zonne.

Kluba prezidents vienlaicīgi atzina, ka šobrīd nav lielas skaidrības par kluba nākotni. „Konkrēti ar Armandu mums ir spēkā līgums pēc sistēmas 1+1+1, bet šobrīd nekādus lēmumus nepieņemam, ir konkrēts datums līdz, kuram mums jādod sava atbilde. Pagaidām nezinām ne kur mēs spēlēsim, ne kāda būs komanda. Situācijas ir tāda kāda tāda tā ir. Šobrīd slēgt līgumus ar dārgiem spēlētājiem nebūtu pareizi, jo neskaidrību ir ļoti daudz. Mēs šobrīd ieturam pauzi, runājam ar sponsoriem, taču nekas spīdošs nav.”


, 2009-06-07 17:00, pirms 15 gadiem
kas nākamais būs vainīgs?zaudēt arī jāmāk...
Slēpts komentārs: anjo
, 2009-06-07 17:06, pirms 15 gadiem
Ja Šķēle nepalīdzēs izlasei, tas tiešām būs liels mīnuss.
Slēpts komentārs: Banzai
Slēpts komentārs: ZhanisVimba
, 2009-06-07 17:10, pirms 15 gadiem
psc cik var raudaat Skkele man liekas jau pusfinaalaa pret ASK mocijaas ar visaadaam traumaam, nemaz nerunaasim par finaalu! Zonne labaak nopeerc fiziskaas sagatavotiibas treneri!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ansiso
, 2009-06-07 17:32, pirms 15 gadiem
tad kad bija situācija Barona aizsardzības zonā pie 3 punktu metiena līnija, Šķele noķēra bumbu gaisā, bet Berķis, nevis cīnījās par bumbu, bet vienkārši uzgrūdās viņam virsū, jeb palika vienkārši zem viņa, ņemiet kā vēlieties, bet bkv piizdas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pirmā Nokia
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-07 17:41, pirms 15 gadiem
baronam ideālais variants nākošsezon ir dot spēlēt jaunajiem, beidzot būs iespēja, savādāk viņi tā arī visu dzīvi paliks mūžīgi perspektīvie!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-07 17:46, pirms 15 gadiem
beidzot kāds no barona puses pasaka ka latishevs neizšķīra spēles iznākumu... viss bija barona rokās ..!
Bet Zonnem iesaku paskatīt kā pirmajā spēlē Lakers sita howardu zem groza...Tā bija SIŠANA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-07 17:52, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: Zonnem pašam ir garīgā rakstura problēmas,jo tukšus salmus viņš kuļ kā daži labi politiķi
īstais ierunājās
Slēpts komentārs: player7
, 2009-06-07 18:14, pirms 15 gadiem
kur viņš čīkst??? viņš godīgi pasaka savas domas par šo situāciju, ja žurnālists uzdod jautājumu!!! varbūt viņš vairs nedrīkst atbildēt uz žurnālistu jautājumiem???
, 2009-06-07 18:14, pirms 15 gadiem
ne jau Zonne skrien pie žurnālistim, bet žurnālisti nevar likties mierā!
Slēpts komentārs: lovelyyy
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: alexkli
, 2009-06-07 18:27, pirms 15 gadiem
player7 rakstīja: pilniigi piekritu jo Šķēli wnk nosedza un jasaak simuleet ām teica ka cirkšņa savainojums bet nez kapec un piezemeejas uz potiites ... Šķeelem ta bija katrejaa kļuuda !
ko var raudāt !
Lai barons pats uzvar un runa nevis te wisu gadu čīkst
tu gribi pateikt, ka piezemējoties uz potītes nevar sastiept cirksni?
no sakuma padomā ar galvu pirms kko sāc rasktīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-07 18:35, pirms 15 gadiem
Stindzis rakstīja: psc cik var raudaat Skkele man liekas jau pusfinaalaa pret ASK mocijaas ar visaadaam traumaam, nemaz nerunaasim par finaalu! Zonne labaak nopeerc fiziskaas sagatavotiibas treneri!!!
lai ar'i moc'ij'as ar traum'am, bet tai pat laik'a prata samest 30 punktus!!!
, 2009-06-07 18:38, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: Pēc neoficiālas informācijas,Adomaitim bija problēmas arī Francijā ar tiesnešiem un problēmas ar savu attieksmi pret basketbolu,jo treniņu laikā gājis uz bordeļiem
pēc neoficālas informācijas tu esi cirvis
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.
"Rīgas Zeļļu" galvenais treneris Juris Umbraško un prezidents Edgars Buļs. Foto: Andris Grīnbergs/Rīgas Zeļļi
1

''Zeļļi'' nosmeļ krējumu: sezonas trenera balva tiek Umbraško, klubam - labākais mārketings

Latvijas Basketbola savienība (LBS) turpina apbalvot sezonas izcilniekus vairākās kategorijās. Par sezonas labāko treneri atzīts ''Rīgas Zeļļu'' galvenais stratēģis Juris Umbraško, bet pašam klubam tikusi balva par labāko mārketingu.
Dāvids Vīksne. Foto: Andris Grīnbergs
8

Pirmo reizi kopš 2019. gada LBL finālspēle norisināsies "Arēnā Rīga"

Latvijas čempionāta ceturtā finālsērijas cīņā šodien pulksten 15:00 norisināsies "Arēnā Rīga", kur sērijas pirmo uzvaru (1-2) guvušie "Rīgas Zeļļi" uzņems desmitkārtējo čempionvienību "VEF Rīga". Spēli tiešraidē translēs LTV7.