Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Lec augstu: Baško par māņticību un "Ogre" līderis Sirsniņš par karjeras beigšanu

Kur beidzas basketbols un sākas popkultūra? Iespējams, ka tieši šī epizode sniegs atbildi uz šo jautājumu. To turpinās meklēt “Lec Augstu” vadītāji - Niks Gaigalietis un Linda Paulauska. Sarunas un vingrinājumi ar garākajiem basketbolistiem un lielākajām popzvaigznēm. Šajā epizodē ilggadējā Latvijas sieviešu basketbola līdere Gunta Baško dalīsies viedoklī par skaitli “13” un atklās kā iemācījusies veselas 6 valodas. No BK Ogre puišiem noskaidrosim, kas īpašs atrodams Ogres Zilajos kalnos un, cik ilgi, komandas līderis Rinalds Sirsniņš, plāno turpināt karjeru.

Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
1

LBS par sezonas labāko debitantu atzinusi VEF spēlētāju Robertu Blūmu

Latvijas Basketbola savienība (LBS) paziņojusi, ka tā par sezonas labāko debitantu atzinusi ''VEF Rīga'' spēlētāju Robertu Blūmu, kurš visas sezonas garumā bijis kluba stabils rotācijas basketbolists.
Kristaps Pļavnieks. Foto: Raimonds Subatovičs

Pļavnieks, Ginters, Klegeris, Armanovs un Šulcs tiek iekļauti zvaigžņu pieciniekā

Latvijas Basketbola savienība (LBS) pēc izšķirošajām "Ramirent" Nacionālās basketbola līgas medaļu spēlēm nosaukusi turnīra zvaigžņu piecinieki, kurā iekļauti pa diviem "Jelgavas" un "Salaspils" basketbolistiem, kā arī viens "Gulbenes Buku" pārstāvis.
Mārtiņš Šteinbergs. Foto: Raimonds Subatovičs

Šteinbergs veic zelta izrāvienu, "Jelgava" atgriežas čempionu tronī, MVP - Pļavnieks

Par "Ramirent" Nacionālās basketbola līgas čempioniem pēc viena gada pārtraukuma atkal kļuvuši "Jelgavas" basketbolisti, kuri finālsērijas trešajā spēlē veica iespaidīgu pēdējās ceturtdaļas izrāvienu, nokārtojot uzvaru ar 83:62 pār salaspiliešiem. Sērijā ar mazāko iespējamo spēļu skaitu tika sasniegts 3-0.