Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas prezidents Bērziņš sveic mūsu U20 izlasi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas prezidents Bērziņš sveic mūsu U20 izlasi
Latvijas prezidents Andris Bērziņš
Foto: president.lv

Valsts prezidents Andris Bērziņš atzinis, ka mūsu U20 basketbolisti ierakstījuši būtisku lappusi Latvijas basketbola vēsturē, kas būt par pamatu šī sporta veida izaugsmei Latvijā, vēsta prezidenta oficiālā mājas lapa.

"Latvijas U-20 basketbola izlases sportistu gribasspēks, neatlaidība un vienotas komandas gars devis iespēju ierakstīt jaunu un nozīmīgu lappusi Latvijas basketbola vēsturē, ar kuru mēs visi varam lepoties, " tā pēc Latvijas U20 basketbola izlases iegūtās sudraba medaļas Eiropas čempionātā teica Valsts prezidents Andris Bērziņš. "No sirds sveicu visus jaunos basketbolistus un trenerus, viņu atbalstītājus un līdzjutējus ar Eiropas čempionāta sudraba godalgām – lielisku, sen gaidītu un pelnītu sasniegumu,” norāda Valsts prezidents."

Viņš arī pauž cerību, ka šis sasniegums būs stingrs pamats Latvijas basketbola turpmākai izaugsmei un veiksmīgiem startiem nākotnē, apliecinot basketbola patieso popularitāti Latvijā.

Kā jau ziņots, vakar Eiropas U20 basketbola čempionātā Latvija izcīnīja sudraba medaļas, finālmačā piekāpjoties Itālijai (60:67). Kopš neatkarības atjaunošanas līdz šim neviena mūsu basketbola nebija izcīnījusi tik augstas raudzes medaļas.

Šodien mūsu varoņi atgriežas dzimtenē.

Izmantotie resursi:
president.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-22 18:04, pirms 11 gadiem
Praha rakstīja: Man neliels riebums pret mūsu valsts prezidentu, nesen jau atkal nāca klajā ar savu pērli pār latviešu tautu.
Lai kāds viņš būtu, tomēr jāciena savas valsts prezidents!