Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Priede: "Iespējas atspēlēties ir vienmēr"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Priede: "Iespējas atspēlēties ir vienmēr"
Liene Priede
Foto: LBS

"Pēc neveiksmīgā sākuma spēle turpinājās līdzīgi, žēl, ka neizdevās izlīdzināt rezultātu, tad būtu iespējas pacīnīties punkts punktā," Latvijas U-20 jaunietēm turpinot cīņu par Eiropas čempionāta bronzas godalgām, basketboliste Liene Priede vērtēja pusfināla cīņu ar Franciju.

„Iespējas atspēlēties ir vienmēr, arī šodien tādas bija,” teica Priede. „Nepaveicās, sākumā ielaidām septiņpadsmit punktus, tāpat kā pagājušā reizē. Tālāk aizgāja līdzīgi, nebūtu tas sākums, būtu normāli.”

2008. gada augustā uzbrūkošā aizsardze Priede Latvijas U-18 izlases sastāvā uzvarēja Eiropas čempionāta B divīzijas turnīrā Maķedonijā, izcīnot ceļazīmi uz spēcīgāko sabiedrību. Debija elitē jau tagad uzskatāma par izdevušos, jo sešpadsmit labāko Eiropas komandu konkurencē izdevies iekļūt stiprāko četrieniekā.

„Starpība ar pērnā gada U-18 turnīru B divīzijā Maķedonijā ir liela,” uzsvēra Priede. „Pirmkārt, zāle, dzīvošana un organizācija ir daudz savādāka. Otrkārt, A divīzijā spēlē daudz spēcīgākas komandas. Vairs nevar vienkārši aiziet un visus vinnēt ar divdesmit punktu starpību. Jāpielāgojas līmenim.

„Sveicinu mammu un Ievu Krastiņu. Čau, mammu, Tev par godu nākamajā spēlē iemetīšu vismaz vienu trīnīti!”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-18 22:45, pirms 15 gadiem
Liene TURIES! Labākā!