Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa: "Ir labas iespējas cīnīties par bronzu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ozoliņa: "Ir labas iespējas cīnīties par bronzu"
Diāna Ozoliņa
Foto: fibaeurope.com

"Izanalizējām pirmo spēli. Lielākais uzsvars bija apturēt Francijas centrus, lai mazie iet palīgā, diemžēl, tas neizdevās," pēc zaudējuma Francijai Eiropas čempionāta pusfinālā teica Latvijas U-20 jauniešu valstsvienības basketboliste Diāna Ozoliņa.

Tāpat kā pirmajā spēlē ar Franciju, nav izdevies pretiniecēm uzspiest sev izdevīgu spēles stilu. "Pirmkārt, ļoti slikti iesākām spēli," spēli analizēja Ozoliņa. "Francijai visi metieni krita iekšā, viņas bija atkodušas visas mūsu kombinācijas. Pret serbietēm mums izdevās viss, šodien metieni iekšā krita viņām. Francūzietes parādīja, ko viņas prot, mums brīvie metieni vispār negāja."

Kopumā pretinieces spēlējušas augstākā līmenī. "Francūzietes bija galvastiesu pārākas pār mums, nevarējām viņas atbloķēt, zem groziem bija ļoti lielas grūtības."

Ozoliņa atzinīgi vērtējā turnīra organizāciju un Latvijas izlases iespēto. "Kopumā iespaidi ir fantastiski. Viennozīmīgi vislabākais turnīrs no sešiem turnīriem manā vēsturē. Iekļūt četriniekā ir vērā ņemams sasniegums, kas paliks vēsturē. Viss labi, organizācija ir fantastiska."

Vieta Eiropas labāko vidū godam izcīnīta un iespējams papildināt dārgmetālu kolekciju, atgādina Ozoliņa. „Tagad ir labas iespējas cīnīties par bronzu, noteikti viņas sakausim. Emocijas lielas, darīsim visu, ko varēsim!"

     [+] [-]

, 2009-07-18 18:45, pirms 15 gadiem
Nu, ja tā būs Krievija, tad iespējas ir. Pirmajā spēlē Krievija vinnēja ar nelielu pārsvaru, pie tam visa spēle gāja līdzīgi. Pret Franciju, godīgi sakot, variantu nebija ne šodien, ne pirmajā spēlē...

  -1 [+] [-]

, 2009-07-18 18:45, pirms 15 gadiem
Malacci meitenes!