Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Pargo: "Krievijā palikšu līdz sezonas beigām"

Pargo: "Krievijā palikšu līdz sezonas beigām"
Džanero Pargo
Foto: ITAR-TASS

Maskavas ''Dynamo'' basketbola kluba saspēles vadītājs Džanero Pargo, par kura pakalpojumiem nopietnu interesi izrāda NBA klubi, intervijā laikrakstam ''Sovetskij Sport'' izteicies, ka negrasās lauzt līgumu ar savu pašreizējo klubu. Tā vietā Pargo vēlas šo sezonu noslēgt Krievijā.

''Mani ar ''Dynamo'' saista vienu gadu ilgs līgums, kuru es negrasos pārtraukt. Jā, es nepiedalījos VTB Apvienotās līgas Promo kausa izcīņā, tomēr tam ir savi iemesli. Kādā no treniņiem saskrējos ar Arielu Makdonaldu un guvu gurna savainojumu,'' nespēlēšanas iemeslu atklāj Džanero Pargo.

''Ar savu ģimeni ASV atzīmēsim Ziemassvētkus, bet jau 27. decembrī atgriezīšos Maskavā. 3. janvārī mums jau paredzētā spēle pret Surgutas komandu. Kas attiecas uz mani, klubs ar mani pilda visas noteiktās saistības, tāpēc līdz vasaras sākumam spēlēšu Krievijā. Kas būs pēc tam, to tikai Dievs zina,'' tā basketbolists.

Kā izrādās, Pargo ir kaislīgs pokera spēlmanis. ''Šajā komandā ir vienkārši lieliski džeki, lai gan pokerā es viņus grauju tāpat kā savulaik Krisu Polu. Atliek vien apskatīties uz labsirdīgo Krisa Pola seju, kad saproti, kad viņam iedalītas vairākas tūzes. Viņu apmānīt ir ne grūtāk kā mazu bērnu. ''Dynamo'' komandā krutākie pokera spēlmaņi esam mēs ar Nahbaru. Kas vēl spēlē? Hansens, Moņa, Koroļovs, Javtoks. Es parasti uzvaru vienmēr, bet dažreiz arī Bokijs [Nahbars]. Vienreiz Hansens kaut kādā veidā mani uzvarēja un priecājās tā, it kā tikko būtu izcīnījis NBA čempiontitulu.''

Jau 6. janvārī Džanero Pargo varēs pierādīt, cik labi ir atguvies no savainojuma, kad viņa pārstāvētā komanda savā laukumā tiksies ar Latvijas čempioniem ''Barons/LMT''.

Ar intervijas fragmentu, kurā Pargo stāsta par to, kā nokļuva NBA, par attiecībām ar Šakilu O' Nīlu un Kobi Braientu un daudz ko citu, variet iepazīties šeit.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru


, 2008-12-25 13:12, pirms 15 gadiem
nu un pēc tam!!!
, 2008-12-25 13:12, pirms 15 gadiem
Baigais vecis!
, 2008-12-25 13:29, pirms 15 gadiem
izbāstu vinju kā mazu pokerā!
tas teikums par CP3 seju tik labs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-25 14:09, pirms 15 gadiem
Felon rakstīja: Krievi cerams nopelnis,kad palaidis vinu,un NBA vins bus NULLE!
Jaa 6. speeleetaajs top8 NBA komandaa tieshaam ir 0
Un krievi neko nenopelniis, jo liigumus NBA kalibra speeleetaaji sleedz peec 1+ kaut kas sisteemas - buus labs piedaavaajums peec sezonas beigaam, tad speelees NBA.
, 2008-12-25 14:14, pirms 15 gadiem
Žurnalistikas pērle: " Es parasti uzvaru vienmēr, bet dažreiz arī Bokijs"
, 2008-12-25 14:57, pirms 15 gadiem
Felon,tu nesi sapipejies? Ja pagajusaja sezona,kuru vins aizvadija Hornets sastava,kura ir nba top10 komanda un speleja videji 18,7 min. spele,ja tu to uzskati par nulli tad tu pats esi vislielakais nulle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.