Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Eirokausa klubs ''Wolves'' pēc abpusējas vienošanās pārtrauc sadarbību ar Kemzūru

Eirokausa klubs ''Wolves'' pēc abpusējas vienošanās pārtrauc sadarbību ar Kemzūru
Ķēstutis Kemzūra. Foto: Eurocup Basketball

ULEB Eirokausa un Lietuvas Basketbola līgas (LKL) komanda Viļņas ''Wolves'' pavēstījusi par sadarbības pārtraukšanu pēc abpusējas vienošanās ar bijušo Latvijas izlases galveno treneri Ķēstuti Kemzūru.

53 gadus vecais lietuviešu speciālists ambiciozo Viļņas komandu trenēja kopš pagājušā gada marta. Šīs sezonas ievadā līdz savainojumam ''Wolves'' rindas pārstāvēja arī Latvijas izlases aizsargs Artūrs Žagars.

Kemzūras vadībā vilki LKL ar 12 uzvarām 17 spēlēs ieņēma trešo pozīciju, bet Eirokausā ar piecām uzvarām 15 mačos ir astotie A grupā, cerībām kvalificēties izslēgšanas spēlēm paliekot minimālām.

Karjeras laikā Kemzūra vadījis Latvijas un Austrijas vīriešu valstsvienības, bet klubu līmenī strādājis ''Khimki'', Gdiņas ''Asseco Prokom'', ''Lokomotiv-Kuban'', ''Nymburk'' un Pirejas ''Olympiacos'', ''Petkim Spor'', savukārt kā asistents bijis arī ''Bešiktaš'', ''Darussafaka'', ''Rytas'', Trevīzo ''Benetton'',

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wolves_bc/statu...


, 2024-01-23 08:38, pirms 4 mēnešiem
Aleluja
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.