Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Āris Kakstāns

Balso par FIBA kausa zvaigznēm!

Balso par FIBA kausa zvaigznēm!
Armands Šķēle
Foto: Romualds Vambuts

Ir parādījusies iespēja nobalsot par FIBA kausa Zvaigžņu spēles dalībniekiem, kuru pulkā ir arī basketbola kluba "Barons/LMT" spēlētāji.

Nobalsot par FIBA kausa zvaigznēm!

Nobalsot var par Eiropas un Pasaules izlašu sākumsastāviem, izvēloties attiecīgi piecus spēlētājus no katras izlases. Eiropas izlasē starp izliktajiem aizsargiem ir divi Rīgas "Barons/LMT" spēlētāji - Armands Šķēle un Giedrs Gusts. Savukārt pie Pasaules izlases uzbrucējiem ir rīdzinieku amerikāņu leģionārs Demetriuss Aleksanders.

Balsojumā figurē arī citi Latvijas līdzjutējiem zināmi spēlētāji, kā piemēram, bijušais BK "Ventspils" uzbrucējs Brents Raits un "ASK Rīga" pagājušās sezonas modeļa uzbrucējs Martins Andrjukaitis. Šogad, tāpat kā pagājušajā gadā, FIBA kausa Zvaigžņu spēle 25. martā norisināsies Kiprā, Limasolas "AEL" mājas spēļu arēnā "Spyros Kyprianou".


Slēpts komentārs: chenseybilups
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-16 16:50, pirms 16 gadiem
nobalsoju, bet biju domājis, ka vairāk zinu par basīti, jo liela daļa uzvārdu nu man pilnīgi neko neizteica, nerunājot par superklases spēlētājiem..
Un final four kā krievi cerēja varētu nenotikt ar 4ām viņu komandām, pagaidām izskatās, ka 2 tik izies no grupas..
, 2008-01-16 17:28, pirms 16 gadiem
Nu Alexandram un Skelem vajadzetu tikt
, 2008-01-16 18:58, pirms 16 gadiem
Adomaitis varētu izcelties.
, 2008-01-16 20:14, pirms 16 gadiem
Šķēlo shogad vnk best (rspect)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.