Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Fenerbahce" aizvada lieliskas 30 minūtes

Trešdien ULEB Eirolīgā basketbolā turku "Fenerbahce Ulker" izbraukumā ar rezultātu 97:90 pārspēja "Chorale Roanne" vienību.

Spēles sākums daudz sekmīgāks padevās mājiniekiem, kuri rezultatīvā spēlē bija pārāki par pretiniekiem 33:24. Ieguvuši solīdo pārsvaru, mājinieki nedaudz samazināja apgriezienus un tas atmaksājās – otrajā ceturtdaļā turki atguva četrus punktus, bet lielajā pārtraukumā devās joprojām ar mīnusiem – 49:54.

Pēc 15 minūšu atpūtas brīža viesi mājiniekiem sagādāja nepatīkamu pārsteigumu – trešajā ceturtdaļā "Roanne" pret turku aizsardzību spēja iemest vien 12 punktus, bet savā grozā salaida 20, tādējādi ne vien zaudējot pārsvaru, bet arī ļaujot pretiniekiem izvirzīties vadībā. Pēdējās desmit minūtēs "Fenerbahce" basketbolisti pārsvaru tikai palielināja un svinēja uzvaru ar rezultātu 97:90.

Bijušā Latvijas basketbolista Kaspara Kambalas kluba "Ulker" rindās rezultatīvākais bija Villijs Solomons, kurš guva 23 punktus, kā arī atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Mājinieku labā lielisku maču aizvadīja pieredzējušais amerikāņu spēka uzbrucējs Marks Selaijers – 40 punkti un sešas atlēkušās bumbas.

Spēles protokols: Roanne – Fenerbahce 90:97

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net


, 2007-11-15 01:16, pirms 17 gadiem
Rezultatiivi
, 2007-11-15 01:53, pirms 17 gadiem
jaaa speele gan jau bij skataama... shonedeelj nav sanaacis pagaidaam nevienu speeli noskatiities!!!!!!
, 2007-11-15 11:01, pirms 17 gadiem
Pēdējā 4daļā gan bija laža un kvalitātes kritums... lai gan pirmais puslaiks jau bija ļoti labs, prieks acis mielot!
Foto: KK Crvena zvezda

Sarkanā zvaigzne nokaitētā Belgradas derbijā septīto reizi triumfē Adrijas līgā

Kopš 2015. gada septiņas reizes Adrijas līgā basketbolā triumfējusi Belgradas "Crvena zvezda", kura šīs sezonas finālsērijā "Partizan" vienību pārspēja visās trijās cīņās.
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.