Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Cibona" pieveic "džinsus"

Trešdienas vakarā ULEB Eirolīgā horvātu "Cibona" ar rezultātu 100:91 savā laukumā uzveica Milānas "Armani Jeans" vienību.

Spēles pirmās desmit minūtes aizritēja rezultatīvā un skatāmā sniegumā abu komandu izpildījumā. Nedaudz veiksmīgāki izrādījās mājinieki, kas noslēdza pirmo ceturtdaļu ar plus viens – 26:25. Otrajā ceturtdaļā "Cibona" jau aizvien drošāk kontrolēja notikumus laukumā un pēc nospēlētām 20 minūtēm bija vadībā ar 53:46.

Otrā puslaika pirmajās desmit minūtēs horvāti pārsvaru tikai palielināja un pēdējā ceturtdaļā jau varēja atļauties spēlēt daudz nepiespiestāk. Spēles beigu rezultāts 100:91 mājinieku "Cibona" labā.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 30 punktiem bija Puertoriko aizsargs Larijs Ajūzo, kuram arī lielākais lietderības koeficients komandā – plus 36. Jāpiebilst, ka Ajūzo realizēja visus 15 piešķirtos soda metienus. Zaudētājiem 24 punktus guva un piecas bumbas zem groziem savāca amerikānis Ansū Sesejs.

Spēles protokols: Cibona – Armani Jeans 100:91

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.