Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Muižnieks: "Bijām labāki"

Muižnieks: "Bijām labāki"
Kārlis Muižnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien notikušās ULEB Eiropas kausa spēles, kurā basketbola klubs "Barons/LMT" viesos ar 88:75 pārspēja Sofijas "Lukoil Academic", pārdomās par spēli dalījās abu komandu galvenie treneri.

"Barona" galvenais treneris Kārlis Muižnieks uzsvēra to, ka šī viņam ir pirmā uzvara Sofijas zālē, lai arī viņa trenera karjerā tur pabūts trīs reizes: "Šī bija mana trešā viesošanās šajā zālē. Vienreiz pabiju šeit ar Latvijas izlasi, vienreiz ar BK "Ventspils" klubu. Pirms tam abās spēlēs šeit piedzīvoju zaudējumus, bet šodien guvu pirmo uzvaru šajā zālē. Zinājām, ka gaida smaga spēle un to, ka "Lukoil Academic" ir laba komanda. Viņi bija labi sagatavojušies spēlei, bet mēs bijām labāki. Cīņa bija visas 40 minūtes, paldies puišiem par to," tā Muižnieks.

Savukārt "Lukoil Academic" galvenais treneris Ļubomirs Minčevs pauda neapmierinātību ar savas komandas parādīto spēli: "Pretinieki parādīja labu sniegumu, bet mēs savukārt sliktu. Nepatīkami ir tas, ka vairākas reizes vietās, kur būtu iespēja samazināt rezultāta starpību, pieļāvām elementāras kļūdas, kas liedza to paveikt. Kopumā parādījām vāju sniegumu. Īpašas problēmas bija ar aizsargiem. Jaunpienākušais saspēles vadītājs Tonijs Eikinss nav spēlējis vairāk kā mēnesi, bet spēlēt viņam nācās 31 minūti."

Izmantotie resursi:
sportni.bg


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-09 23:13, pirms 15 gadiem
Vislabāk man patīk kā pretinieku komandu treneri parsti attaisnojas!!!
Bet nu Baronam cepuri nost tā turpināt!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-09 23:31, pirms 15 gadiem
manliekas vienmer kad uzvar muzinies saka bijam labaki ! ta jau ir bet izdomat kko citu jau kadreiz var !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-10 00:23, pirms 15 gadiem
PROTAMS, KĀRLI!!!
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.