Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rihards Olmanis

Bulgāri gandrīz sagādā pārsteigumu Kazaņā

Bulgāri gandrīz sagādā pārsteigumu Kazaņā
Vladimirs Veremenko (Kazaņas "Unics")
Foto: RIA Novosti

Šodien Kazaņā tika aizvadīta Eiropas kausa B apakšgrupas spēle basketbolā, kurā tikās "Barons/LMT" apakšgrupas pretinieces "Unics" un "Lukoil Academic". Lai arī viesi bija vadībā pēc pirmā puslaika, savu piekto uzvaru ar 79:72 tomēr izcīnīja "Unics".

Uzvarot otro ceturtdaļu ar piecpadsmit punktu pārsvaru, "Lukoil Academic" pēc pirmā puslaika atradās vadībā ar deviņiem punktiem. "Unics" tomēr prata atspēlēties un izcīnīt uzvaru, neļaujot "Lukoil Academic" sagādāt pārsteigumu šajā spēlē.

Uzvarētāju labā 22 punkti un desmit atlēkušās bumbas Veremenko kontā, bet 21 punktu (5/10 3pt) pievienoja Marko Popovičs. Zaudētājiem 13 punktus guva Entonijs Ekinss, bet 11 punkti Stefanova kontā.

Līdz ar to Kazaņas "Unics" kopā ar Maskavas "Dynamo" ir izkļuvušas no apakšgrupas, bet pēdējā kārtā "Unics" viesosies Rīgā, bet "Dynamo" dosies uz Sofiju, lai mēroties spēkiem ar "Lukoil Academic".

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com


, 2009-01-06 19:52, pirms 15 gadiem
Nu trīnīšus pirmajā puslaikā Academic pamatīgi meta iekšā 8/13 bija
, 2009-01-06 20:00, pirms 15 gadiem
labi ka nevinneja vieglak bus baronam pedeja vieta nepalikt
, 2009-01-06 21:13, pirms 15 gadiem
Pietiek jau ar "pārsteigumu" sarunātajā spēlē pret "Baronu"...
, 2009-01-06 22:59, pirms 15 gadiem
Unics neko nevajadzēja, bet mīts par krievu klubu superspēku ir uzpūsts - bez pilnas atdeves neko vinnēt nevar arī viņi.
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.