Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Hansens - Eirokausa 2. nedēļas MVP

Hansens - Eirokausa 2. nedēļas MVP
Treviss Hansens
Foto: ITAR-TASS

Par Eirokausa izcīņas regulārā čempionāta otrās nedēļas vērtīgāko spēlētāju atzīts Maskavas ''Dynamo'' amerikāņu aizsargs Treviss Hansens, kurš cīņā par šo balvu apspēja Krisu Monro, Gregoru Fučku un Čaku Eidsonu.

Demonstrējot teicamu sniegumu, universālais Hansens, kuram ir arī Krievijas pilsonība un kurš kandidēs uz vietu Krievijas nacionālajā vīriešu basketbola izlasē, palīdzēja savai komandai ar rezultātu 94:78 savās mājās apspēlēt Sofijas ''Lukoil Academic''. Pats Hansens mača protokolā atzīmējās ar 23 punktiem, astoņām bumbām zem groziem, divām pārķertām piespēlēm, vienu bloķētu metienu, divām rezultatīvām piespēlēm un septiņām izprovocētām piezīmēm, beigu beigās sakrājot 30 efektivitātes punktus.

Tāpat uz 2. nedēļas vērtīgākā spēlētāja balvu kandidēja ''Chorale Roanne'' pārstāvis Kriss Monro, Boloņas ''Fortitudo'' centra spēlētājs Gregors Fučka un ''Lietuvos Rytas'' uzbrucējs Čaks Eidsons. Interesanti, ka arī visi iepriekš minētie spēlētāji 2. kārtas mačos sakrāja 30 efektivitātes punktus, tomēr viņu pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus. Jaunie Eirokausa izcīņas noteikumi paredz, ka visa veida MVP apbalvojumus iegūt tikai tie basketbolisti, kuru komandas attiecīgajās spēlēs izcīnījušas panākumus.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com


, 2008-12-04 21:22, pirms 15 gadiem
Atkal Eidsons...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-04 21:45, pirms 15 gadiem
Fučka par spīti gadiem joprojām gūst atzinību, forši.
, 2008-12-04 22:37, pirms 15 gadiem
Patīk kā Hansens spēlē - lietderīgi, bet bieži vien arī pietiekami efektīgi
Žēl tik ka par krievu palicis
, 2008-12-05 09:48, pirms 15 gadiem
Hansens pret Baronu arī bija aktīvs un efektīvs!
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.