Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

"Dynamo" otrā uzvara B apakšgrupā

"Dynamo" otrā uzvara B apakšgrupā
Holiss Praiss un Deivids Blats
Foto: dynamobasket.ru

Eirokausa izcīņas grupu turnīra B apakšgrupā, kurā cīnās arī Rīgas "Barons", savu otro uzvaru šovakar izcīnīja Deivida Blata trenētie Maskavas ''Dynamo'' basketbolisti, kas savā laukumā ar rezultātu 94:78 uzveica Sofijas ''Lukoil Academic''.

Spēli krietni veiksmīgāk uzsāka ''Dynamo'' basketbolisti, sekmīgi darbojoties abos laukuma galos. Interesanti, ka pirmos punktus savā labā ''Lukoil'' guva tikai mača 8. minūtē, kad rezultāta tablo vēstīja jau 15:2 par labu mājiniekiem. Arī atlikušajā pirmās ceturtdaļas laikā ''Dynamo'' apliecināja savu pārsvaru un pēc 10 nospēlētām minūtēm bija izvirzījusies 20 punktu vadībā (24:4).

Atlikušajās 30 minūtēs spēles ritējums manāmi izlīdzinājās, tomēr lauzt spēles gaitu viesiem neizdevās, kā rezultātā likumsakarīgs zaudējums ar rezultātu 94:78. Šī bija Maskavas ''Dynamo'' otrā uzvara tikpat spēlēs, savukārt ''Lukoil Academic'' turpina cīnīties bez panākumiem.

Uzvarētāju labā 23 punktus guva un astoņas bumbas zem groziem izcīnīja amerikāņu aizsargs ar Krievijas pilsonību Treviss Hansens, bet 14 punkti Bostjana Nahbara rēķinā. ''Lukoil Academic'' rindās ar 18 punktiem atzīmējās Rīste Stefanovs.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-02 20:20, pirms 15 gadiem
cik komandas tiek no grupas aaraa?
divas ja?
, 2008-12-02 20:21, pirms 15 gadiem
coldasice rakstīja: Baronam ar vien mazāk cerību tikt tālāk-tas priecē
tu neesi diezko gudrs.
, 2008-12-02 20:31, pirms 15 gadiem
coldasice rakstīja: Baronam ar vien mazāk cerību tikt tālāk-tas priecē

nu to veel redzes pec spelem ar academic!! ja bus zaudejums, tad bez izredzeem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-02 21:27, pirms 15 gadiem
jā Dinamo Ljoti labi izskatās
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.