Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Maķedonieši apmierināti ar gatavošanos EČ

Maķedonieši apmierināti ar gatavošanos EČ
Maķedonijas valstsvienība
Foto: Basketball.org.mk

Jau rītdien Polijā sāksies Eiropas čempionāts basketbolā un otro reizi tajā startēs Maķedonijas izlase. Pirms čempionāta sākuma Maķedonijas pārstāvji pauduši apmierinātību ar sagatavošanos ciklu.

"Esam paveikuši lielisku sagatavošanās posmu, kurā aizvadījām pietiekami daudz spēles, lai redzēt, kur mēs pašreiz esam," par savas vadītās komandas gatavību stāstīja Jovica Arsičs."Esmu priecīgs par mūsu jauno spēlētāju progresu, kuri ir gatavi nopietnākām lomām. Domāju, ka tas dod papildus kvalitāti mums," tā Maķedonijas treneris.

Pārbaudes spēļu ciklā Maķedonija demonstrēja tik tiešām pārliecinošu sniegumu, izcīnot vairākas uzvaras. To skaitā arī pārliecinoša uzvara ar 95:74 pār Latvijas izlasi. Eiropas čempionāta grupu turnīrā Maķedonijas pretinieki būs Izraēla, Grieķija un Horvātija. Maķedoniešu treneris uzskata, ka Grieķija un Horvātija ir galvenie grupas favorīti, bet Izraēlas līmenis ir aptuveni līdzīgs.

Arī Maķedonijas spēlētāji ir apņēmības pilni un norāda, ka komanda ir labā formā. Daži eksperti pieļauj varbūtību, ka Maķedonija sportiskās formas virsotni ir sasnieguši pārāk ātri, bet pagaidām par to vēl nevar spriest. Interesanti, ka šī būs tikai otrā reize, kad Maķedonija piedalās Eiropas čempionātā. Pirmajā mēģinājumā pirms desmit gadiem trijās spēlēs uzvaras netika izcīnītas.

Izmantotie resursi:
basketball.org.mk