Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Izraēlas sastāvs čempionātam zināms

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Izraēlas sastāvs čempionātam zināms
Jotams Halperins
Foto: FIBA

Izraēlas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Zvi Šerfs nosaucis tos 12 spēlētājus, kuri pēc pāris dienām Polijā pārstāvēs savu valsti Eiropas čempionātā.

Neilgi pirms Eiropas čempionāta sākuma kā pēdējie no izlases rindām tika atskaitīti Boriss Rotbarts, Uri Kokia un Elišajs Kadirs. Jādomā, ka ļoti lielu lomu Izraēlas valstsvienībā spēlēs talantīgais uzbrucējs Liors Elijahu, kurš vasarā noslēdza ilgtermiņa līgumu ar Vitorijas ''Caja Laboral'', kā arī pieredzējušais aizsargs Jotams Halperins. Pie pārsteigumiem varētu pieskaitīt Gaja Pninija un Raviva Limonāda iekļaušanu izlases rindās.

''Nebija viegli izlemt par galīgo sastāvu. Treneru korpusā izvērtās neskaitāmi strīdi par to, kurš pelnījis doties uz čempionātu. Pastāv iespēja, ka esam pieļāvuši nepareizu izvēli,'' pārāk pārliecināts pirms gaidāmajām meistarsacīkstēm neizklausās Izraēlas izlases galvenais treneris Zvi Šerfs.

2009. gada Eiropas čempionātā Izraēlas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Maķedonijas, Horvātijas un Grieķijas valstsvienībām.

Izraēlas izlases sastāvs Eiropas čempionātam

Moran Roth
Gal Mekel
Youval Naimy
Guy Pniny
Yotam Halperin
Tal Burstein
Lior Eliyahu
Raviv Limonad
Ido Kozikaro
Yaniv Green
Amit Tamir
Moshe Mizrachi

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  +3 [+] [-]

, 2009-09-04 13:19, pirms 15 gadiem
nu tāpat tālāk par apakšgrupu viņi netiks,sorī..

  -3 [+] [-]

, 2009-09-04 13:26, pirms 15 gadiem
vajakaa komanda EC

  +1 [+] [-]

, 2009-09-04 13:27, pirms 15 gadiem
Tas Limonad man liekas, ka ir vislielākā zvaigzne!

  +8 [+] [-]

, 2009-09-04 13:27, pirms 15 gadiem
Raksts pieejams šādās valodās: latviski, по-русски.
pamanījāt?? te arī Ušakovam seko???!

     [+] [-]

, 2009-09-04 14:39, pirms 15 gadiem
elanss rakstīja: vajakaa komanda EC
Halperins, Limonads, Eliahu, Grīns, Buršteins - spēlētāji, kuriem iepriekšējā sezonā bija regulāra spēļu prakse Eirolīgā..
Cik tad LV ir tādu spēlētāju, kas spēlē augstākajā līmenī? Neaizmirstam arī ka 2 EČ pēc kārtas viņiem zaudējām..
Vnk Izraēlai nav paveicies ar grupu..

     [+] [-]

, 2009-09-04 15:49, pirms 15 gadiem
smailiite rakstīja: Halperins, Limonads, Eliahu, Grīns, Buršteins - spēlētāji, kuriem iepriekšējā sezonā bija regulāra spēļu prakse Eirolīgā..
Cik tad LV ir tādu spēlētāju, kas spēlē augstākajā līmenī? Neaizmirstam arī ka 2 EČ pēc kārtas viņiem zaudējām..
Vnk Izraēlai nav paveicies ar grupu..
Eliahu loti labs, halperins ,bursteins ok kads limonads vins ir 2x pa blumu sliktaks.var jau spelet eiroliga ka tas valsts klubs spele eiroliga tas jau logiski, a var but laba izlase bez eiroligasspeletajiem tas jau nav lielakais raditajs.skele nekad nav eiroliga spelejis ta sanak ka vins izraelas sastava netiktu?

     [+] [-]

, 2009-09-04 15:56, pirms 15 gadiem
elanss rakstīja: vajakaa komanda EC
Nebrīnīšos, ja šie paņems Maķedoniju un tiks tālāk, galu galā pāris Eirolīgas spēlētāji pluss parējie melnā darba darītāji arī Horvātiem un Grieķiem ar šiem ies sīvi

     [+] [-]

, 2009-09-04 17:17, pirms 15 gadiem
gazxs rakstīja: Nebrīnīšos, ja šie paņems Maķedoniju un tiks tālāk, galu galā pāris Eirolīgas spēlētāji pluss parējie melnā darba darītāji arī Horvātiem un Grieķiem ar šiem ies sīvi
horvati un grieki vines pari pa 10 stabili bez variantiem, ar makedoniju gan var cinities ,bet favoriti nebus

     [+] [-]

, 2009-09-04 18:51, pirms 15 gadiem
elanss rakstīja: Eliahu loti labs, halperins ,bursteins ok kads limonads vins ir 2x pa blumu sliktaks.var jau spelet eiroliga ka tas valsts klubs spele eiroliga tas jau logiski, a var but laba izlase bez eiroligasspeletajiem tas jau nav lielakais raditajs.skele nekad nav eiroliga spelejis ta sanak ka vins izraelas sastava netiktu?
Limonads ir ļoti labs un ne velti viņu uzaicināja izlasē paskaties labāk ,ka viņš nospēlēja Izraēlas izlasē pirms gada kvalifikācijā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja