Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Ukraiņu treneris tiesnešus nevaino

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Ukraiņu treneris tiesnešus nevaino
Volodimirs Brjuhovetskis
Foto:fibaeurope.com

Ukrainas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Volodimirs Brjuhovetskis pēc dramatiskā zaudējuma Čehijai, kas liedza ukrainietēm turpināt dalību Eiropas čempionātā, nerunāja par nesportisko piezīmi astoņas sekundes līdz mača beigām, bet gan savas komandas pieredzi.

Lai gan pēc dramatiskā mača daudzi līdzjutēji uzsvēra, ka mača likteni izšķīra tiesnešu piešķirtā nesportiskā piezīme, treneris šiem notikumiem uzmanību nepievērsa. "Mūsu komanda tomēr ir mazāk pieredzējusi, jo pēdējo reizi Eiropas čempionāta finālturnīrā spēlēja pirms sešiem gadiem. Tāpēc šādu spēļu mums bijis mazāk, kas arī šodien bija izšķirošais. Čehijai tomēr ir arī olimpiādes pieredze un tas bija jūtams tieši izšķirošajos brīžos," Brjuhovetskis uzsvēra pieredzes nozīmi. Neskatoties uz sāpīgo zaudējumu, treneris saglabāja optimismu: "Šajās spēlēs ieguvām milzīgu pieredzi, tāpēc nevajag pārdzīvot, bet iet uz priekšu, lai nākamajā reizē nospēlētu labāk."

Brjuhovetskis arī uzslavēja turnīra organizācijas līmeni, jo šajās dienās Liepājā viņa komandai nav bijis nekādu sūdzību par dzīvošanas vai spēlēšanas apstākļiem.

Izmantotie resursi
turnir.ua.com

Slēpts komentārs: Vynilz

     [+] [-]

, 2009-06-09 17:03, pirms 15 gadiem
Nav jau par ko sūdzēties. Tur bija tīra nesportiskā

  +7 [+] [-]

, 2009-06-09 17:04, pirms 15 gadiem
Zelta vērta attieksme!

     [+] [-]

, 2009-06-09 17:26, pirms 15 gadiem
bernudārzs Savickis(RD) varētu pamācīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-06-09 17:37, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Un arī Zībarts ar Zonni varētu pamācīties. Tāpat Adomaitis.
muļķīgi manuprāt salīdzināt spēlētāja stāvokli( 7 finālspēles pēdējā minūtē) un kadru, kas sēž un baksta degunu, un jau domā kāda muļķību izdarīt, lai pakauninātu mūsu valsti pa visu lielo kaimiņvalsti