Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Melnās antilopes" ierodas Spānijā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Spānijā ieradusies Angolas sieviešu basketbola valstsvienība, lai sāktu pēdējo treniņnometni pirms Olimpiskās kvalifikācijas turnīra Madridē 9. - 15. jūnijā.

Svētdien "Melnās antilopes" tiksies ar Spāniju, bet divas dienas vēlāk, 27. maijā ar Japānu.

Angolietes plāno aizvadīt arī divas spēles ar Jaunzēlandi, bet sagatavošanos noslēgt ar spēli pret Kubu.

Olimpiskajā kvalifikācijā Angola spēlēs B grupā ar Čehiju un Argentīnu. Divas grupas labākās vienības iekļūs ceturtdaļfinālā, kur tiksies ar Latvijas, Japānas un Senegālas A grupas divām stiprākajām komandām.

Vietas rangā
9. Čehija
12. Argentīna
42. Angola

Lai gan Raula Duartes vienībai ir maz izredžu izkļūt no grupas, tomēr to nedrīkst nenovērtēt, jo valstī basketbols ir ārkārtīgi populārs. Angolas vīrieši ir daudzkārtēji Āfrikas čempioni un Duarte cer līdzīgus panākumus gūt ar sievietēm, Madridē liekot pamatus tālākam ceļam.

Pirms turnīra komanda palikusi bez ārējās līnijas spēlētājas Katarinas Kamufalas, kas palīdzēja Angolai izcīnīt bronzas medaļas Āfrikas čempionātā. Kamufalu gaida deguna operācija.

Izmantotie resursi:
fiba.com

     [+] [-]

, 2008-05-23 21:46, pirms 16 gadiem
vai man ta liekas vai virsraksti klust aizvien iespardosaki ??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja