Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vētra: "Guvām labu mācību"

Vētra: "Guvām labu mācību"
Gundars Vētra
Foto: basket.ugmk.com

Pēc šodien izcīnītās uzvaras Krievijas Superlīgas finālsērijas pirmajā spēlē pret Maskavas apgabala ''Spartak'' Jekaterinburgas ''UGMK'' galvenais treneris Gundars Vētra atzina, ka ir apmierināts ar rezultātu, bet ne spēli.

Superlīgas finālsērijas, kura rit līdz kādas komandas divām uzvarām, pirmajā mačā šodien Gundara Vētras vadītais Jekaterinburgas ''UGMK'' klubs savā laukumā mača galotnē ar 61:59 spēja pieveikt Maskavas apgabala ''Spartak''.

Pēc mača Vētra atzina, ka apmierināts ar rezultātu, bet ne spēli: ''Bija ļoti svarīgi šo īso sēriju sākt ar uzvaru, un mums tas izdevās. Ar rezultātu, protams, esmu apmierināts, bet ar spēli ne. Visvairāk nepatika trešā ceturtdaļa. Tik atbildīgā mačā nedrīkstējām atļauties nospēlēt tik pavirši. ''Spartak'' komandā ir lieliskas spēlētājas, un viņas uzreiz mūs sodīja, tiklīdz atslābinājāmies.''

''Labi, ka izdevās uzvarēt. Guvām labu mācību - būs, par ko parunāt ar spēlētājām. Pašreiz šajā sērijā iniciatīva pieder mums, bet ''Spartak'' vairs nevar atļauties zaudēt,'' turpināja Vētra.

Finālsērijas otrā spēle notiks 25.datumā ''Spartak'' laukumā, un, ja nepieciešams, trešais mačs 28.aprīlī atkal Jekaterinburgā.

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2009-04-21 23:16, pirms 15 gadiem
Titulu!!!
, 2009-04-21 23:41, pirms 15 gadiem
tikai un vieniigi tituls !!!!
, 2009-04-22 00:01, pirms 15 gadiem
Vētra malacis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Irina Romaņenko 2023. gada 7. maijā. Foto: Ritvars Stankevičs, LJBL
5

Daugavpils U17 meitenes pieliek izsaukuma zīmi reģionu "zelta pavasarim", MVP – Anna Liepiņa

Irinas Romaņenko un Jūlijas Fedorenko trenētās Daugavpils U17 meitenes svētdien, 12. maijā, pirmo reizi uzvarēja PRIME Latvijas Jaunatnes basketbola līgā, finālā Mārupes sporta kompleksā apspēlējot pērngada čempioni Liepāju ar 65:60. "RBJSS Rīdzene" bronzas spēlē pārspēja Bertānu Valmieras basketbola skolu – 55:54.
Aleksa Gulbe, Stefānija Mavunga un Marija Arauho. Foto: EuroLeague Women

Aleksa Gulbe pabeidz sezonu Spānijā un saņem palīdzību no bijušā kluba

Latvijas basketbolistes turpina sezonu Itālijā un Ungārijā. Aleksa Gulbe un "Zaragoza" svētdien, 5. maijā, noslēdza cīņas Spānijas čempionāta izslēgšanas spēlēs.
Liepājas U19 basketbolistes 2024. gada 5. maijā. Foto: Ritvars Stankevičs
2

Liepājas meitenes pārtrauc Rīgas dominanci, vērtīgākā spēlētāja – Madara Šmite

Liepājas U19 meitenes svētdien, 5. maijā, Daugavas sporta namā Rīgā uzvarēja "RBJSS Rīdzene" ar 75:72 un pirmo reizi vēsturē kļuva par PRIME Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionēm. "Rīga/Centrs" bronzas spēlē pieveica Daugavpili – 63:53.