Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Baško sāk treniņus valstsvienībā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Baško sāk treniņus valstsvienībā
Gunta Baško
Foto: Basketfrance.com

Pievienojoties Guntai Baško, Latvijas dāmu basketbola valstsvienība ceturtdienas vakarā un piektdienas rītā Jūrmalā aizvadījusi pirmās divas nodarbības pilnā sastāvā.

Gunta Baško sestdien, 10. maijā "Lattes Montpellier" kluba sastāvā izcīnīja sudraba medaļas Francijas čempionātā. VakarGunta ieradās Jūrmalā, kur kopš pirmdienas notiek izlases treniņnometnē un piedalījās pēcpusdienas treniņā, iepazīstoties ar treneru sagatavotajām aizsardzības sistēmām.

Papildus rīta un vakara treniņiem, notiek Olimpiskās kvalifikācijas pretinieču videomateriālu izpēte un analīze.

Jūrmalas treniņnometnē individuāli strādā Ieva Kubliņa un Ieva Tāre, atkopjoties no sezonas un karjeras laikā gūtajiem savainojumiem. Vakar abām bija brīvdiena.

Valstsvienības galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš pauž gandarījumu par spēlētāju atdevi. "Acis deg, papildus noskaņošana nav nepieciešama un motivācija ir augstā līmenī. Cenšas izlases jaunpienācējas."

Ceturtdien spēlētājas saņēma nelielu atslodzi, dienas pirmajā pusē izpaliekot rīta treniņam. Piektdien atkal notiek divi treniņi, virkne spēlētāu turpina iziet ārstnieciskās nodarbības, bet sestdien gaidāms Jūrmalas treniņnometnes noslēgums. Nākamās divas nedēļas komanda trenēsies Rīgā, 31. maijā un 2. jūnijā Olimpiskajā sporta centrā aizvadot divas pārbaudes spēles ar spēcīgo Baltkrievijas izlasi.

     [+] [-]

, 2008-05-16 15:51, pirms 16 gadiem
Baltkrievietes nav nemaz tik spēcīgas, vienreiz tika EČ un uz haļavu dabūja medaļas Varu derēt, ja tajā spēlē ar pilnu jaudu varētu spēlēt Jēkabsone un Baško, tad mums būtu medeļas

  +1 [+] [-]

, 2008-05-16 15:51, pirms 16 gadiem
Latviešu Zeltenes labākās!

  +6 [+] [-]

, 2008-05-16 15:55, pirms 16 gadiem
Īpaša Baltkrievijas vājuma pazīme ir Ļevčenko dalība Eirolīgas Final Four, vairākas spēlētājas Krievijas līgā un Turcijas Fenerbahče.

Garais soliņš ir sevišķs Baltkrievijas mīnuss, Jurčik!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-16 16:27, pirms 16 gadiem
Jurciks jau labak zin

  -1 [+] [-]

, 2008-05-16 16:30, pirms 16 gadiem
Nu, lai viecas jums damas!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-16 17:03, pirms 16 gadiem
Obama 08 rakstīja: Īpaša Baltkrievijas vājuma pazīme ir Ļevčenko dalība Eirolīgas Final Four, vairākas spēlētājas Krievijas līgā un Turcijas Fenerbahče.

Garais soliņš ir sevišķs Baltkrievijas mīnuss, Jurčik!


Mums ir 2007 gada Eiropas labākā spēlētāja, mums ir Francijas līgas (kas, starp citu ir viena no labākajām līgām) vicečempione, divas Krievijas līgas spēlētājas (kas,starpcitu ir labākā līga Eiropā), divas Spānijaslīgas(kas, starpcitu ir viena no labākajām eiropā),ļoti labs treneris ar ūsām, un pats galvenais: SKAISTAS DĀMAS, KAS VAR UN GRIB FOČĒTIES KAILAS KALENDĀRAM!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-16 17:22, pirms 16 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Mums ir 2007 gada Eiropas labākā spēlētāja, mums ir Francijas līgas (kas, starp citu ir viena no labākajām līgām) vicečempione, divas Krievijas līgas spēlētājas (kas,starpcitu ir labākā līga Eiropā), divas Spānijaslīgas(kas, starpcitu ir viena no labākajām eiropā),ļoti labs treneris ar ūsām, un pats galvenais: SKAISTAS DĀMAS, KAS VAR UN GRIB FOČĒTIES KAILAS KALENDĀRAM!


vienu no spēlētājām esi ieskaitījis divas reizes...he he ...izklausās iespaidīgāk!

     [+] [-]

, 2008-05-16 17:32, pirms 16 gadiem
shtruntc no kurienes naak un ko ir ekarojushas izciinijushas vai ieguvushas, galvenais ir ka acis deg un papildus motivacija nav jameklee, prieceeja muusu damas laicinju atpakalj.. ( no viiru hokja bik mieles ir)... lai vei9cas vinjaam!!!! un dajoshs olimpiadu!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-16 22:52, pirms 16 gadiem
Zvirgzdins taa pat kaa viiriesu basii pirms dosanaas laukumaa uzsauj daamaam pa dupsi