Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Niedola: "Mācījāmies no pagājušā gada kļūdām"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Niedola: "Mācījāmies no pagājušā gada kļūdām"
Foto: www.liepajniekiem.lv

"Ļoti grūta bija jau ceturtā spēle, kad varējām mājās izcīnīt bronzu. Iepriekš nezini, kā izdosies spēle – vinnēsi, zaudēsi; savāksies, nesavāksies. Basketbols ir neprognozējams," pēc LSBL bronzas medaļu izcīnīšanas eSports.lv iespaidos dalījās "Liepājas metalurga" un visas līgas rezultatīvākā spēlētāja Sabīne Niedola.

„Katrs redz to, uz ko viņš koncentrējas” šos mūziķa un mākslinieka Gustavo ceturtdien teiktos vārdus pilnībā varēja attiecināt uz „Liepājas metalurga” komandu un LSBL sezonas labāko punktu guvēju Sabīni Niedolu tai skaitā. Katrā no piecām sērijas spēlēm liepājniece izcēlās ar „double-double”, kļūstot par sāncenšu aizsardzības lielāko biedu un vērtīgi spēlējot sava groza nosargāšanā.

"Arī plus deviņpadsmit iekrāt ir jāmāk," teica Niedola. "Domāju, ka mācījāmies no pagājušā gada kļūdām, kad sērijā par trešo vietu piektajā spēlē zaudējām. Piecās spēlēs zaudēt bronzu ir pietiekami sāpīgi, man tas bija ļoti sāpīgi. Sezonas laikā pilnā sastāvā trenējāmies tikai pirms „play-off” spēlēm, vakar meitenes bija atbraukušas no Rīgas uz Liepāju. Tas bija liels pluss, kas šodien palīdzēja izcīnīt uzvaru."

"Dažas meitenes pat vakar pēc treniņa vēl brauca atpakaļ uz Rīgu, jo šodien bija darba pienākumi," kolēģu pašatdevi uzsver Vēju pilsētas meitene. "Atpūtai daudz laika nebūs, nākamnedēļ jāturpina treniņi, tāpēc prieks, ka sezonu izdevies beigt uz pozitīvas nots. Pieaugušo izlases menedžeri informēja par treniņnometnes plāniem, vēl jāskatās, kā to varēs savietot, jo sauc arī jaunatnes valstsvienības."

  +7 [+] [-]

, 2009-04-16 23:09, pirms 15 gadiem
Niedola labākā

  +6 [+] [-]

, 2009-04-16 23:12, pirms 15 gadiem
~Liepājas Metalurgs~ rakstīja: Niedola labākā
Bet protams!
Slēpts komentārs: furcuks

  +6 [+] [-]

, 2009-04-16 23:27, pirms 15 gadiem
domaaju vinjai jaateemee uz lielo izlasi atbiidot jaunatnes uz otro vietu... lai veicas

  +5 [+] [-]

, 2009-04-17 00:49, pirms 15 gadiem
basket2005 rakstīja: domaaju vinjai jaateemee uz lielo izlasi atbiidot jaunatnes uz otro vietu... lai veicas
es drizak teiktu lai labak spele jaunatne-jo vinja vel ir jauna un lielaja bus gan fiziskaa gan psihologiska slodze daudz lielaka!ka tik traumas nedabu jo sezona vinjai bijusi gruta del daudzam minutem un darbu laukumaa

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 08:51, pirms 15 gadiem
Noviks normalu virsrakstu uzmetis beidzot!

  +3 [+] [-]

, 2009-04-17 11:59, pirms 15 gadiem
Niedola nenoliedzami ir supertalants. Protams, gribētos viņu redzēt kādā no top komandām - Cēsīs vai TTT. Bet varbūt labāk pat ir šādi, jo redz Babkina ir nedaudz apstājusies savā izaugsmē, lai gan arī bija supertalants. Katrā ziņā, būs interesanti pavērot, kas notiks ar šo meiteni. Cik zināms, viņai pagaidām svarīgi ir pabeigt vidusskolu Liepājā.

     [+] [-]

, 2009-04-17 18:17, pirms 15 gadiem
Ja U-20 bez Niedolas varētu tikt ārā no grupas būtu ļoti labi, tad Sabīne varētu pēc uzvaras U-18 čempionātā aizlidot uz Poliju un novinnēt arī U-20. Tā tas varētu notikt tikai pasākās un ja SN būtu robots ar mūžīgo dzinēju. "Veselība ir galvenais"!

U20 European Championship Division A
Gdynia (POL)
9-19 July 2009
U18 European Championship Division A
Södertälje (SWE)
2-12 July 2009

Par lielo izlasi domāju: treniņu procesā ir jāpiedalās, lai aprastu ar "lielajām tantēm", bet spēlēšana nekur neizpaliks arī nākamjos gados.