Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kavējas pasaules čempiones ierašanās Cēsīs

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kavējas pasaules čempiones ierašanās Cēsīs
Emma Rendala Latvijas un SK "Cēsis" spēlētājas iepazinusi Olimpiskajās spēlēs
Foto: AFP

2006. gada Pasaules čempione un 2008. gada Olimpisko spēļu vicečempione, Austrālijas sieviešu basketbola valstsvienības centra spēlētāja Emma Rendala vēl nav ieradusies Latvijā, jo nav saņēmusi brīvlaišanas vēstuli, eSports.lv apstiprināja kluba vadība.

Sporta kluba „Cēsis” prezidents Krišjānis Kļaviņš pirmdien informēja, ka Rendala jau tajā pašā dienā pievienosies komandai līdz sezonas beigām. Trešdien tas vēl nebija noticis.

Francijas virslīgas klubs „Clermont Ferrand” kavē algas izmaksu Rendalai un nav izsniedzis brīvlaišanas vēstuli. „Domāju, Francijas basketbola federācija un FIBA lietu atrisinās,” trešdien klāstīja Kļaviņš. „Francijā atrodas vēl viena Cēsu centra spēlētāja, Francijas valstsvienības kandidāte Sandra Dižona, kura Latvijā atgriezīsies ne ātrāk kā februāra beigās. 25. februārī viņa apmeklēs ārstu un tad Dižonai vajadzētu lidot šurp. Savainojuma ārstēšanas laikā Dižonas algu apmaksā apdrošinātāji.”

Cēsu klubs izvirzījis mērķi uzvarēt Latvijas un Baltijas līgās. „Vēlamies rīkot vienu no diviem Baltijas līgas pusfinālturnīriem un „Četru finālu”. Pusfināla grupa varētu būt sarežģīta, tāpēc svarīgi spēlēt mājās.”

Kluba sponsoru loks nav mainījies, to vidū ģenerālatbalstītājs ir Igaunijas celtniecības un ģeodēziskās izpētes uzņēmums „K&H”, sponsori Cēsu rajons, Cēsu pilsēta un informācijas pakalpojumu sniedzējs „1188”, kura galvenais birojs izvietots Vidzemes pilsētā. „Pašlaik mums neko vairāk nevajag, spēlētāju algas lielumus nekomentējam un nekomentēsim.”

Ceturtdien SK „Cēsis” (LSBL bilance 18-2 un otrā vieta) izbraukumā Rīgā, „Rīdzenes” zālē sacentīsies ar „TTT Rīga juniorēm” (14-6), kuras kopvērtējumā ir trešajā pozīcijā.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-11 16:12, pirms 15 gadiem
Labāk vajag tēmēt uz Final Four organizēšanu. Pusfinālturnīru jau iedeva pagāšgad. Tagad abus nedos.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-11 18:58, pirms 15 gadiem
daamas ne basketbolu speele, bet futbolu

  +2 [+] [-]

, 2009-02-11 21:06, pirms 15 gadiem
Jumtalapa rakstīja: Labāk vajag tēmēt uz Final Four organizēšanu. Pusfinālturnīru jau iedeva pagāšgad. Tagad abus nedos.
var iedot arī abus, jo citi varianti īsti nav..... krīze taču... visas arēnas maksā baisu naudu, bet mazajos miestiņos arēnas cēla sportam, ne biznesam... sanāk lētāk