Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Bienvenido a Madrid!

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bienvenido a Madrid!
Gunta Baško
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc desmit stundas ilguša ceļojuma Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība īsi pirms vieniem naktī pēc Latvijas laika ieradās viesnīcā netālu no Madrides centra.

Bienvenido a Madrid! Laipni lūdzam Madridē!

Pārlidojumi pagāja bez starpgadījumiem. Barahas lidostā Madridē latviešus sagaidīja Latvijas vēstniecības pārstāvji, dāvinot ziedus valstsvienības kapteinei Anetei Jēkabsonei-Žogotai. Vēstnieks izrādīja interesi par turnīra norises gaitu un centīsies apmeklēt vismaz vienu spēli. Savukārt nākamnedēļ to pašu centīsies darīt Latvijas ārlietu ministrs, kam plānota vizīte Spānijas galvaspilsētā.

Turpina ienākt ziņas par citu komandu gatavošanos Olimpiskās kvalifikācijas turnīram. Piektdienas vakara treniņu izlaida spānietes. Šoseja uz Valensijas virzienā esošo Argandas pilsētu bija pārvērtusies sastrēgumā un ierasto 20 minūšu vietā ceļā nāktos pavadīt līdz trīs stundām, tāpēc Evaristo Peress ļāva savām meitenēm atpūsties.

Arī spānietes vēl nav aizvadījušas nevienu spēli Madrides „Telefonica” arēnā un tāpat kā pārējās komandas, parīt tajā aizvadīs stundu garus treniņus. Vairums komandu apmetušās vienā viesnīcā un kopā ar latvietēm dzīvos spānietes, argentīnietes, japānietes. Baltkrievijas izlase paredzējusi ierasties sestdien.

Darbs turpinās jau rīta pusē, bet pussešos vakarā plānots otrais treniņš turnīra rīkotāju piešķirtajā zālē. "Telefonica" arēnā trenēties varēs tikt tikai svētdien. Pēc rīkotāju plānotā ceļam līdz arēnai un treniņu vietai nevajadzētu prasīt vairāk par 20 minūtēm.

Pirmo spēli Latvija aizvadīs pirmdien, 9. jūnijā, plkst. 18:45 pēc Latvijas laika sacenšoties ar Senegālu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-07 13:09, pirms 16 gadiem
Uzvaras!!!!!!!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-07 13:53, pirms 16 gadiem
Visas muusu meitenes ir labaakaas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-07 19:57, pirms 16 gadiem
kaadi triis soli???divas uzvaras un esam Pekinaa!!!lai izdodas!!!

     [+] [-]

, 2008-06-08 10:28, pirms 16 gadiem
LAI NESANAK KA VIRIESU IZLASEI!!! GALVENAIS IR OLIMPISKAS SPELES!!! turas!

     [+] [-]

, 2008-06-08 16:46, pirms 16 gadiem
Jāņem visas!