Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kručkausks: "Tādas spēles rūda raksturu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kručkausks: "Tādas spēles rūda raksturu"
Gintars Kručkausks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Spēlējām ar ļoti stipru komandu, kurai ir atšķirīgs stils, pavisam cita mentalitāte. Tādas spēles rūda raksturu," pēc uzvaras pār Grieķijas čempionēm "Glyfada Ravenna Esperides" eSports.lv atzina sieviešu basketbola kluba "Cēsis" galvenais treneris Gintars Kručkausks.

Cēsu galvenais treneris pauda gandarījumu par meiteņu parādīto cīņassparu. "Labi cīnījāmies, īpaši aizsardzībā. Meitenes bija labi noskaņojušās spēlei, kārtīgi cīnījās. Uzvarēja komanda kopumā. Spēles noslēgumā ieguvām iniciatīvu un noturējām to līdz uzvarošām beigām."

Kručkausks uzskata, ka vēl ir pāragri izvērtēt kopējo turnīra situāciju. "Neskatos uz turnīra tabulu, jo jānoskaņojas katrai spēlei. Pirms katras spēles iespējams sagatavoties un cīnīties par uzvaru. Tāpat nevienu neizceļu, jo uzvara ir komandas nopelns. Pēc spēles ar "TTT Rīga" meitenes vēlējās pozitīvas emocijas un bija koncentrējušās. Pēc slimības atguvusies Babkina un esmu apmierināts ar viņas darbību laukumā. Kopumā spēlē guvām labu praksi. Tagad priekšā ir daudz spēļu - sestdien, pirmdien un cīņa ar Parmu ceturtdien."

Nākamnedēļ, 13. novembrī Cēsu sporta namā viesosies Itālijas klubs Parmas "Lavezzini Basket", kura sastāvā spēlē trīs austrālietes, tostarp Pasaules čempiones un Olimpisko sudraba medaļu ieguvējas Lora Sammertone un Dženifera Skrīna.

L grupā tuvu pirmajai uzvarai Eiropas Kausā bija Igaunijas vienība "BC Star", tomēr beigās laukumu ar piecām piezīmēm atstāja četras (!) mājinieču spēlētājas un spēle noslēdzās ar Turcijas "Botasspor" panākumu 60:66. K grupā otro zaudējumu trīs spēlēs piedzīvoja Klaipēdas "Lemminkainen", savā laukumā piekāpjoties Vršacas "Hemofarm" (Serbija). H grupā labāk neklājās Marijampoles "Arvi", atzīstot Spānijas "Ibiza PDV" pārākumu 57:62.

FIBA Eiropas Kausa I grupas trešā kārta, 6. novembris

Cēsis - Atēnas 58:56 (11:12 12:13 19:15 16:16)
Cēsis: Dreimane 16 (5ab), Tāre 12 (6ab, 5rp), Simmonds 8 (5ab), Dižona 8, Babkina 6 (6ab), Kroketa 4, Kārkliņa 2, Nīmane 2.
Atēnas: Kaltsidou 20, Satirou 8, McFarland 8.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 21:22, pirms 15 gadiem
Apsveicu cēsinieces ar uzvaru!

     [+] [-]

, 2008-11-06 21:51, pirms 15 gadiem
Spēle bija pārpilna ar emocijām uz laukuma gan tribīnēs ,jo mājniecēm nācās pāris reizes atspēlēties pat no 7-10 punktu starpības ... Nedaudz pievīla O"Bama vēlētājās SK Cēsis sastāvā ,bet trenera spēja pateikt pareizos vārdus kritiskos spēles brīžos ,bija šoreiz visnoteicošākā .E. Babkinas centība bija ne visai rezultatīva ,jo pietrūka kustības spēlējot aizsardzībā un izdomas veidojot saspēli pie pretinieču groza.Šī ir pirmā spēle kurā cēsinieces labi nospēlējā aizsardzībā neskatoties uz Gieķijas komandas auguma pārsvaru .Spēles noslēgumā ļoti liktenīga varējā izrādīties pēdējās 3 sekundes ,kad cēsinieces bija vadībā 57:56 un mājniecēm bija jāizspēlē bumba no sānu - centra līnijas .Treneris Kručkauskas paņēma pārtraukumu ,kurā uzsvēra pirmās piespēles nozīmīgumu,bet lai uzjundītu vēl emocijas - Tāre kļūdījās piespēlē un pārtverot bumbu grieķiete pa labu laukumā malu apejot cēsinieces, guva grozu ! Veiksme šoreiz bija cēsinieču pusē ,jo tiesnesis kurš atradās blakus konstatēja, ka grieķiete pārkāpusi sānu līniju izvairoties no sedzējām.Vai bija, vai nebija ...tas jau ir pagātnē..!Vēl sekoja viesu trenera enerģiskais uzbrukums spēles galvenajai tiesnesei,par ko nopelnīja savai komandai tehnisko piezīmi . Tāre ,kā jau ierasts ....,realizēja tikai vienu no diviem soda metieniem , bet tas jau vairs nebija noteicošais ,jo bumba pēc soda metienu izpildes izspēlēja mājnieces .Pelnīta emociōnāla uzvara!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 22:37, pirms 15 gadiem
betnessy.NEVIS TĀRE,BET BABKINA IZPILDĪJA SODA METIENUS PĒC TEHNISKĀS PIEZĪMES!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-06 22:54, pirms 15 gadiem
Jā, tiesa ...atvainojos par kļūdu ! Bet TĀRE TOMĒR KĻUDĪJĀS AR PIESPĒLI ....,kas varēja komandai izmaksāt dārgi!