Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Stepanovas atlaišana bija psiholoģisks trieciens"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra: "Stepanovas atlaišana bija psiholoģisks trieciens"
Gundars Vētra
Foto: Cskabasket.ru

"Kluba vadības lēmums pēc abpusējas vienošanās atlaist Mariju Stepanovu sagādāja meitenēm psiholoģisku triecienu," par izmaiņām sieviešu basketbola klubā Maskavas CSKA eSports.lv pastāstīja galvenais treneris Gundars Vētra.

eSports.lv intervija ar Mariju Stepanovu

Trešdien CSKA Eirolīgas izbraukuma spēlē Čehijā piekāpās Brno "Gambrinus", kas pārtrauca maskaviešu nezaudēto spēļu sēriju. "Komanda bija sasniegusi labu sportisko formu," stāsta Vētra. "Jāatzīst, ka katra komanda pret mums cenšas parādīt labāko sniegumu, labākā līmenī ir gan spēles organizācija, gan pārējais. Brno sastāvs ir ļoti spēcīgs un viņas labi nospēlēja aizsardzībā."

Lēmumu par Marijas Stepanovas atlaišanu pieņēmusi kluba vadība. "Stepanova šobrīd vairs nav tik labā spēles formā kā dažus gadus iepriekš, kad ieguva superzvaigznes slavu. Tika panākta abpusēja vienošanās par darba attiecību izbeigšanu un Stepanova pāries pie vienām no mūsu galvenajām konkurentēm (pēc neoficiālas informācijas, Jekaterinburgas UGMK - eSports.lv). Viņas atlaišana bija psiholoģisks trieciens, meitenes tika izsistas no līdzsvara," teica Vētra.

Komentējot svētdienas spēli ar Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvēto "Dinamo", Vētra atzina, ka spēlētāja CSKA sagādājusi problēmas. "Pirmajā puslaikā viņa mums sagādāja pamatīgas grūtības, otrajā puslaikā, domāju, sagādājām grūtības viņai. Pirms spēles saslima Ļisina un Makārvila, plus Stepanovas pāreja un varēja nākties spēlēt ar četrām mazajām. Par laimi, pirmās divas varēja spēlēt un palīdzēja uzvarēt."

Trešdien CSKA Eirolīgas spēlē sacentīsies ar Ungārijas čempionēm Šopronas "MKB Euroleasing", savukārt Brno "Gambrinus" viesosies Rīgā, plkst. 18:00 "Arēnā Rīga" sacenšoties ar "TTT Rīga".

 +10 [+] [-]

, 2008-11-02 20:25, pirms 15 gadiem
pilnigs sviests

  +3 [+] [-]

, 2008-11-02 20:30, pirms 15 gadiem
Ohoho!!!! Tā vadība gan ir stulba!!! Es uzskatu, ka Stepanova ir labākā Krievijas izlases spēlētāja!!!! Ceru,ka nākamajā spēlē Stepanova UGMK sastāvā sametīs CSKA visvairāk punktu!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-11-02 20:43, pirms 15 gadiem
proffesional rakstīja: Lai Vētra brauc atpkaļ uz Rīgu un iemāca Rīgas ska, kā jāspēlē basis
Slimais ākst, TU izveidoji šo profulu tikko kā, lai speciāli jātu prātu visiem ASK Rīga atbalstītājiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-11-02 20:59, pirms 15 gadiem
visur notiek brīnumi...

  +2 [+] [-]

, 2008-11-02 21:21, pirms 15 gadiem
Edison rakstīja: Ohoho!!!! Tā vadība gan ir stulba!!! Es uzskatu, ka Stepanova ir labākā Krievijas izlases spēlētāja!!!! Ceru,ka nākamajā spēlē Stepanova UGMK sastāvā sametīs CSKA visvairāk punktu!!!!
Stepanova šogad vairs nav tā, kura agrāk... nepālriecinoša šogad - gan olimpiādē, gan klubā!

  +4 [+] [-]

, 2008-11-02 21:21, pirms 15 gadiem
proffesional rakstīja: Lai Vētra brauc atpkaļ uz Rīgu un iemāca Rīgas ska, kā jāspēlē basis
Tew tiesam ir jāārstē galva

  +1 [+] [-]

, 2008-11-02 22:37, pirms 15 gadiem
Nu tad jau augstāk par 3.vietu CSKA Krievijā nedabūs..

  +1 [+] [-]

, 2008-11-03 00:21, pirms 15 gadiem
TTT UN Cēsis tānevar

     [+] [-]

, 2008-11-03 03:28, pirms 15 gadiem
Gan jau ka tur cita fignja, un driizaak Stepanova sabraukusi kaadam virsuu...un taa tik ir oficiaalaa versija, ka tas ir delj sliktaa snieguma speelee..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja