Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Vajadzēja nospēlēt pacietīgāk"

Andrejs Siliņš

Bagatskis: "Vajadzēja nospēlēt pacietīgāk"
Ainārs Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Izmantojām šī "Žalgira" modeļa vājās vietas, un tas nostrādāja līdz 33. minūtei," pēc zaudējuma Kauņas "Žalgiris" vienībai SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas izbraukuma spēlē portālam eSports.lv sacīja SK "Valmiera" galvenais treneris Ainārs Bagatskis.

"Līdz aptuveni 33. minūtei spēle gāja līdzīgi. Bijām arī pāris reizes vadībā un vienkārši vajadzēja nospēlēt pacietīgāk. Izmantojām šī "Žalgira" modeļa vājās vietas, un tas nostrādāja līdz tai 33. minūtei. Diemžēl nekonsekvence aizsardzībā, plus pāris muļķīgas kļūdas uzbrukumā, plus pāris piezīmes, ļaujot mest viņiem soda metienus ļāva "Žalgirim" izvirzīties vadībā ar septiņiem astoņiem punktiem, un beigās tas tā arī palika."

"Protams, gribējām uzvarēt un uzskatu, ka bija iespējas. Nevar pārmest puišiem, viņi cīnījās laukumā, pie tam spēlējām pēc sešu stundu brauciena autobusā uz Kauņu. Puišiem ir gribasspēks un komandai raksturs."

Jau pirmajā puslaikā Aivans Eliots un Ronalds Klārks bija savākuši pa trim piezīmēm. "Nekādā gadījumā tas nebija iemesls zaudējumam. Sāpīgi, ka piezīmes uzsitām tādās situācijās, kad tās neprasījās. Dažreiz vajadzēja uzsist ātrāk, apturot viņu uzbrukumus. "Žalgiris" ļoti labi meta soda metienus, īpaši spēles sākuma daļā. Muļķīgas piezīmes, kas varbūt varēja būt, bet tad citā spēles momentā."

"Vajag atcerēties vienu lietu - tie pieci spēlētāji, kas atrodas laukumā "Žalgirim", ir veči ar daudzu sezonu Eirolīgas pieredzi. Kaut arī viņiem vairs nav ārzemnieku, viņiem ir lietuviešu mentalitāte, milzīga pārliecība par saviem spēkiem, tā kā nekādā gadījumā viņus nedrīkst novērtēt par zemu. No otras puses šobrīd "Žalgiris" ir tik ņemams, kā vēl nekad. Gribētos, lai kāds Latvijas klubs pārtrauktu to ierasto kārtību Baltijas līgas noslēgumā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-17 21:54, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: Jajaaaa! Pieļavaam dazhas kļuudas, uzsitaam sodus, un metaam garaam! Spelees analiize!
tu gribēji lai bagijs tagad referātu uzraksta esportam?

  +1 [+] [-]

, 2009-02-17 22:02, pirms 15 gadiem
pieredze dara savu, nu nekas naakamreiz arii valmierai spiidees saule. totalizatoraa gan bij diezgan interesantas likmes kaarteejoreiz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-17 22:55, pirms 15 gadiem
Bagijs pareizi saka, un final4 jāpacenšas tikt divniekā uz sudrabu kādai mūsu komandai.. kaut gan šogad ar to krīzi nez cik tas iespējams, jo tik daudz labi spēlētāji ir aizsūtīti vai paši aizbraukuši...