Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Spēlējām ar iedvesmu"

Muižnieks: "Spēlējām ar iedvesmu"
Barons/LMT galvenais treneris
Kārlis Muižnieks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc sestdien notikušās Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēles starp "Barons/LMT" un "ASK Rīga" komandām savos iespaidos ar portālu eSports.lv dalījās abu komandu galvenie treneri - Kārlis Muižnieks un Ramūns Butauts.

Atgādināsim, ka mačs noslēdzās ar pārliecinošu Latvijas čempionvienības uzvaru 90:68. 20 punktus uzvarētāju labā guva Armands Šķēle.

"Šodien spēlējām ar ļoti lielu iedvesmu, nebija neviens brīdis, kad komanda būtu atslābinājusies vai "atlaidusi" iniciatīvu. Vienīgi pašās beigās varbūt nenospēlējām tik labi, bet citādā ziņā izdevās maču aizvadīt ļoti vienmērīgi," sacīja Kārlis Muižnieks.

"Barons/LMT" treneris arī pastāstīja, ka patlaban notiek aktīva gatavošanās mačam pret "Dinamo" ULEB kausa izcīņā. "Esam ievākuši informāciju par pretinieku un veiksmi nopietnu analīzi," skaidroja Muižnieks.

Savukārt "ASK Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts zaudējumu skaidroja ar spēlētāju pagurumu. "Komanda bija nogurusi pēc Spānijas un garajiem pārlidojumiem, arī pats biju apslimis," teica Butauts.

Lietuviešu treneris arī atklāja, ka pagaidām nav skaidrības par komandas iespējamo sadarbību nākotnē ar Kasparu Kambalu, kurš šīs dienas spēli apmeklēja ar "ASK Rīga" cepurīti galvā. Tāpat pēc Butauta teiktā nelielu savainojumu guvis Sandis Valters.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-15 18:53, pirms 15 gadiem
INTERESANTI

Spēlētāji ar negatīvu lietderības efektivitāti:
Barons - 7 (Rouds, Kravčenko, Vaikulis, Abernetijs, Zeidaks, Henings, Smits);
ASK - 0.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-15 18:54, pirms 15 gadiem
tas laikam iszkairdrojams ar jauniniem maz punktu daudz kljudas un piezimes

  +2 [+] [-]

, 2008-11-15 18:57, pirms 15 gadiem
autor izlabo veiksmi uz veiksim

     [+] [-]

, 2008-11-15 19:08, pirms 15 gadiem
Nu jā! baroniem sakrita, vinnēja grozu!
ASk sagurums, nekrita un neizdevās!
Kā ar Valteru????
ASK lapā pie Butauta komenta teikts tā: "Izskatās, ka samērā nopietnu traumu ir guvis Sandis Valters. Nepatīkamā vietā kājai varētu būt muskuļa sastiepums."
A te teikts nelielu! Tad ko butauts pateica!!!!
Par Kambalu jau neviens neatklās neko, akmēr nebūs skaidri zināms! Butauts jau vismazāk ko teiks! Bet ar ASK mici šīs cēli staigāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-11-15 19:13, pirms 15 gadiem
Apsveicu Baronu ar tiešām sakarīgu spēli, par pretiniekiem - labāk kā par nelaiķi ( nav jau tas laiks arī tālu) neko. Vīrs ar ASK cepurīti un trim čiksām pie sāniem ļoti atgādināja 90 gadu bratanu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-15 19:48, pirms 15 gadiem
neegeris rakstīja: nez, kas tad ask ietu pa centru, shundovs vai kambala? Es personiigi domaaju, shundovs ir labaaks par kambalu!
ko tad citu nēģeris var domāt?