Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Kairis: "Otro ceturtdaļu sākām pārāk lēni"

Andrejs Siliņš

Kairis: "Otro ceturtdaļu sākām pārāk lēni"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Otro ceturtdaļu iesākām ļoti lēni, pieļāvām trīs kļūdas pēc kārtas un ļāvām pretiniekiem atrauties," pēc mača pret "Šiaulai" vienību SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijā sacīja Rīgas ASK galvenais treneris Donalds Kairis.

Donalds Kairis, Rīgas ASK galvenais treneris:
"Šodien aizvadījām spēli pret lietuviešu komandu, kam ir labs raksturs un labi spēlētāji. Otro ceturtdaļu iesākām ļoti lēni, pieļāvām trīs kļūdas pēc kārtas un ļāvām pretiniekiem atrauties. Šauļu komanda ir pārāk laba, lai mēs varētu atļauties pieļaut tik daudz kļūdas un palikt nesodīti. Mums bija iespēja atgūties un izvirzīties vadībā, taču tas līdz galam neizdevās. Komandas jaunais kapteinis [pēc Valtera aizbraukšanas] ir Uvis Helmanis."

Antans Sireika, "Šiauliai" galvenais treneris:
"Baltijas līgā šobrīd katra spēle ir ļoti svarīga. Mačs bija grūts, tāpēc liels prieks, ka izcīnījām uzvaru. ASK ir laba komanda. Pretinieki arī beigās neatslābinājās un viņiem uzsmaidīja veiksme, Kalvem un Bertānam izdevās iemest grūtus trīspunktniekus. Ar savas komandas spēli nekad neesmu apmierināts. Mēs turpinām strādāt, lai uzlabotu tās lietas, kas vēl nav pietiekoši labas."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja