Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Lietuvos Rytas" pārspēj "Kalev"

"Lietuvos Rytas" pārspēj "Kalev"
Metjū Nīlsens
Foto: AP

Šovakar SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) ietvaros pirmajā spēlē vietējais Tallinas "Kalev" ar rezultātu 76:91 piekāpās Viļņas "Lietuvos Rytas" basketbolistiem. Rezultatīvākais viesu rindās ar 18 gūtiem punktiem bija Metjū Nīlsens.

Spēles sākumā rezultāts auga ļoti līdzīgi, taču pēc nospēlētām sešām minūtēm "Lietuvos Rytas" bija ieguvuši jau desmit punktu pārsvaru. Lai arī turpinājumā "Kalev" centās samazināt rezultātu, tas viņiem neizdevās un viesi pirmo ceturtdaļu uzvarēja ar 25:16.

Otrajā ceturtdaļā "Lietuvos Rytas" pamatīgi ieskrējās, un pēc nospēlētām septiņām minūtēm tablo vēstīja +17 viesiem. Taču mājinieki nepadevās un līdz pirmā puslaika beigām atguva deviņus punktus, tādejādi samazinot rezultāta starpību līdz - 8 – 37:45.

Trešajā ceturtdaļā mājinieki pakāpeniski samazināja rezultāta starpību un pēc Linehena diviem precīziem soda metieniem rezultāts kļuva vairs tikai 50:46 par labu viesiem. "Lietuvos Rytas" pieprasīja minūtes pārtraukumu, taču tas neko nemainīja un mājinieki turpināja deldēt "Lietuvos Rytas" komandas pārsvaru. Atskanot trešās ceturtdaļas finālsvilpei, tablo rādīja 61:63 par labu Viļņas klubam.

Pēdējām desmit minūtēm spēku mājiniekiem nebija, jo "Lietuvos Rytas" lēnām palielināja savu pārsvaru līdz beigās, atskanot finālsvilpei, viesi svinēja uzvaru 91:76.

Rezultatīvākais viesu rindās bija Metjū Nīlsens, kurš guva 18 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Mājinieku rindās rezultatīvākais bija Gregors Arbets, kurš pretinieku grozā sameta 21 punktu.

SEB BBL Elites divīzija

Kalev - Lietuvos Rytas 76:91

Izmantotie resursi:
bbl.net

Slēpts komentārs: TMVP

  +4 [+] [-]

, 2008-10-14 20:56, pirms 16 gadiem
TMVP rakstīja: Vēlvienam igaunijas klubam izdevas nezaudēt ... ar to arī apsweicam ...
lasi raxstu!! rytas(lietuva) vinneja kalev(igaunija) zaudeja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-14 21:06, pirms 16 gadiem
paldies, Rytas, ka nezaudējāt! Tad es būtu pilnīgi apjucis un būtu jāmaina visa t.s. "komandu stipruma skala"

     [+] [-]

, 2008-10-14 21:20, pirms 16 gadiem
mrs.futene rakstīja: lasi raxstu!! rytas(lietuva) vinneja kalev(igaunija) zaudeja
neprecizi izteicos... domaju rytasam izdevas nezaudet (kā vinij to pagjusho reiz izdarija tallina ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja