Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis sola ar Valmieras spēli tikt skaidrībā

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Galvanovskis sola ar Valmieras spēli tikt skaidrībā
Agris Galvanovskis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

BK "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis pēc mača ar "Valmieru" SEB BBL čempionāta spēlē, kurā ventspilnieki piedzīvoja zaudējumu 90:94, kā galvenos zaudējuma iemesls eSports.lv minēja nespēju tikt galā ar Ronaldu Klārku un komandas vājo darbību aizsardzībā kopumā.

"Labāk jāspēlē aizsardzībā. Tas ir pirmais. Zinājām, ka" Valmiera" ir laba uzbrukuma komanda, tāpēc pacietīgi jāspēlē gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Tā vietā trešajā ceturtdaļā sākām mest dullus metienus, bet pretī dabūjām trīs četrus ātros. Tā jau ir tāda spēle: "Kurš vairāk sametīs?" Nebija arī komandas spēles, kas redzams arī protokolā, jo, iemetot 90 punktus, mēs atdevām tikai piecas piespēles," Galvanovskis skaidroja, ka komandai pietrūka pacietības.

Šajā mačā ventspilniekiem nepalīdzēja Juris Umbraško, par kura tālāko liktenis skaidrība būs tikai rīt. "Umbraško treniņos savainoja kāju, celī varētu būt ūdens, bet viss būs zināms rīt pēc magnētiskās rezonanses. It kā jau pārāk nopietnai vainai tomēr nevajadzētu būt, bet pagaidām grūti kaut ko precīzi pateikt," Galvanovskis komentēja viena no komandas līderiem likstas.

Treneris atzina, ka Umbraško prombūtne ietekmējusi komandas sniegumu, tomēr galvenais esot tik skaidrībā ar to, kā darboties pret "Valmieru": "Valmierieši daudz spēlēja ar īso sastāvu, kas mums nebija parocīgi. Netikām galā ar Klārka segšanu, kurš ar augstu precizitāti meta arī no distances. Tomēr visa sezona vēl priekšā, un gan jau tiksim skaidrībā, kā spēlēt pret "Valmieru". Nekas traģisks nav noticis."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-14 23:12, pirms 16 gadiem
pagaidām.

     [+] [-]

, 2008-10-14 23:22, pirms 16 gadiem
6.speletajs rakstīja: Buutu umbrashko butu bkv vineejushi bet nebuutu bankevicam melnaa dienaa valmiera venspili buutu sagraavushi!GAlvanovskis laikam zinaa ko dara!
itkā neko rupju neraksti bet stulbu gan!!! tikai un vienīgi stullbi teksti no tavas puses...

  +2 [+] [-]

, 2008-10-14 23:25, pirms 16 gadiem
machumbi rakstīja: Klarks ir Valmieras velkonis
Klārks + Sirsniņš

  -3 [+] [-]

, 2008-10-14 23:45, pirms 16 gadiem
ai labi, nevarat atzīt, ka vnk bijāt vājāki

  +1 [+] [-]

, 2008-10-14 23:50, pirms 16 gadiem
dimwit rakstīja: ai labi, nevarat atzīt, ka vnk bijāt vājāki
tu gribi dzirdēt, ka kādas komandas pārstāvis pasaka, ka ir vājāki un viss, tjipa tad kāda jēga iet laukumā?

trenerim ir jāatrod kļudas gan zaudējumos , gan uzvarās un jālabo tās...

  +1 [+] [-]

, 2008-10-14 23:50, pirms 16 gadiem
Loids neko nav parādījis, bet Jurēvičus zvērīgi nokapājis!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-14 23:58, pirms 16 gadiem
Mazliet pietrūka, bet nebūtu 3/4 palaiduši priekša tik tālu un būtu turpinājuši kā 2/4 beigās, tad kas zin?! Lai kas notiktu tālāk ar BKV, es esmu ar viņiem un tur nekas nemainīsies. Es ticu BKV!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-10-15 08:46, pirms 16 gadiem
a ko tad pirms spēles nemeklēji variantus kā uzveikt valmieru.
rozā mākonīši vēl lidinājās ap galvu pēc ask un barona uzvarām...?????

     [+] [-]

, 2008-10-15 08:51, pirms 16 gadiem
Visvairāk satrauc Juris! Tas būtu ļoti, ļoti nelāgi, ja Jurim tagad būtu trauma, kas viņu izsistu uz 2 mēnšiem (tas ir pieņēmums), jo Juris tagad laba sportiskajā formā un BKV komandā svarīgu lomu spēlē!
Cerams, ka ar Juri viss būs kārtībā un nākošajās spēlēs būs laukumā un kapās kā to esam ieraduši redzēt no Jura puses!

     [+] [-]

, 2008-10-15 09:13, pirms 16 gadiem
vf rakstīja: Loids neko nav parādījis, bet Jurēvičus zvērīgi nokapājis!
Kā to ņem zvērīgi... Ja uz katru viņu iemesto trinīti tika ielaists tāds pats pretim, jo Jurevičus maksimāli slinko aizsardzībā, tad jā, tad bija zvērīgi

     [+] [-]

, 2008-10-15 09:22, pirms 16 gadiem
Bet visā visumā man kā basketbola kaislīgam līdzjūtējam būtu LIELS ieteikums Galvanovskim... Liec takš tiem gariem spraust bumbu grozā no augšas, jo tie tizlie un jēlie metieni no groza apakšas reāli neiekrīt. It sevišķi vakardienas spēlē... nu vaitad tiešām centrs nevar iespraust...
Un mazais amerikānis reāli skops puika ir... Vakar iemest nevarēja, bet piespēles ar īpaši negribēja dalīt...

Un gribētos uzslavēt tiesnešus, tā ja var tiesāt tad es nez.. tik daudz nepamatotas piezīmes abu komandu virzienā... un reizē kad ir tā piezīme tad nez kapēc nesvilpj...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja