Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Zībarts: "Komanda parādīja, ka var un grib spēlēt"

Andrejs Siliņš

Zībarts: "Komanda parādīja, ka var un grib spēlēt"
Mārtiņš Zībarts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc izcīnītās uzvaras pār SK "Valmiera" vienību iespaidos par maču un visu aizvadīto SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas sezonu sarunā ar eSports.lv dalījās Rīgas "Barons/LMT" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

"Sliktā sākuma lielākā problēma bija tā, ka mums divas nedēļas nebija bijušas nevienas spēles. Šobrīd mums ir tāds grafiks, ka spēle ir labi, ja reizi nedēļā. Tāpēc arī tik slikti aizvadījām spēles sākumu. Pēc slikta pirmā puslaika komanda tomēr parādīja, ka var spēlēt un arī grib spēlēt. Otrajā puslaikā izdevās tas, ko bijām runājuši - izmantojām savus trumpjus, nospēlējām uz groza apakšu, un tad arī nāca rezultāts," šodienas maču komentēja treneris Zībarts.

Tā kā šī bija pēdējā spēle sezonā Baltijas līgas turnīrā, treneris arī īsi rezumēja aizvadīto sezonu kopumā: "Mērķi šajā sezonā, protams, bija augstāki. Beigās izlaidām no rokām uzvaras dažās spēlēs, kas bija jāuzvar, īpaši mājās. Tad varbūt būtu bijušas cerības tikt arī tālāk izslēgšanas spēlēs. Arī sezonas sākumā parādītais sniegums liedza sasniegt mērķi tikt sešiniekā. Protams, visi centās, gatavojās katrai spēlei un strādāja, lai tas izdotos. Šobrīd palicis viens mērķis - Latvijas čempiontituls."

  +5 [+] [-]

, 2009-03-14 19:05, pirms 15 gadiem
barona lielākias mīnuss manā skatījumā ir treneru kolektīvs. izskatās,ka viņiem nav pietiekamas autoritātes. arī valdis valters vef mājaslapā teica, ka teterim un Zībartam nez vai izdosies iegūt titulu ar Barons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pirmā Nokia

  +4 [+] [-]

, 2009-03-14 19:10, pirms 15 gadiem
sastaavs nav slikts, un labi ka peedeejaas stundaas netika iepirkts kaads neegeris. Tas vismaz paraada, ka baroona cilveeki domaa taalaak par diviem meeneshiem. Ja nav naudas, tad nav ko njemt speeletaajus. Nez vai to kaadreiz iemaaciisies mainiigo riigas klubu saimnieki?

  -3 [+] [-]

, 2009-03-14 19:12, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: sastaavs nav slikts, un labi ka peedeejaas stundaas netika iepirkts kaads neegeris. Tas vismaz paraada, ka baroona cilveeki domaa taalaak par diviem meeneshiem. Ja nav naudas, tad nav ko njemt speeletaajus. Nez vai to kaadreiz iemaaciisies mainiigo riigas klubu saimnieki?
....nez vai barons vispār kādreiz iemācīsies nokomplektēt sastāvu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-03-14 19:19, pirms 15 gadiem
cool4life rakstīja: ahahaa ASK jau nekad neiemācīsies komplektēt sastāvu attiecīgi savām finansēm interesanti, ka bez pareizas sastāva komplektēšanas vājajā LBL, kur visi pārējie klubi ir salašņas, ir iespējas uzvarēt čempi.. gudri.
shit happens!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 19:51, pirms 15 gadiem
katrā ziņā šodien Barons treneri paveica ļoti labu darbu un prata lauzt spēli no lieliem mīnusiem...un vel noteikti jāpaslavē treneri, ka Šķēle spēlēja saspēles vadītāja pozīcijā un darīja to labi

  -2 [+] [-]

, 2009-03-14 20:07, pirms 15 gadiem
cool4life rakstīja: tādā gadijumā KM arī nebija pietiekama autoritāte? lielākā Barona kļūda sezonas sākumā bija leģionāru saglabāšana.. Gusta atstāšana būtu bijusi ok, pārējos leģionārus vajadzēja tomēr ņemt citus, bet pēc kara jau visi gudri.. vismaz viens mērķis tiks izpildīts!
Lielakais minuss Alexanders Parejie ari bija slikti bet gusts adomaitis pieradija ka vini ir labi Skele ari dazreiz noraka ar saviem sodiem

  +3 [+] [-]

, 2009-03-14 20:08, pirms 15 gadiem
Malači...Saneemaas un uzvareeja!Labi ka Skele saacis speeleet,un tiesi uz izsleegsanas speeleem!Paldies par cinasparu un viss buus oki doki!Loti ceru ka barons vinees LBL un tas arii notiks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-14 21:09, pirms 15 gadiem
trakais09- rakstīja: Njā uzvarēt Valmieru,gadsimta raksts Neko vairāk jau lašaras nespēj uzvarēt,nu labi Bukus gan jau varēs
B.lje aizveries ! tāds kā tu te nav vajadzīgs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-15 00:06, pirms 15 gadiem
Jāpiekrīt vien ir, ka Barona VĀJĀKAIS punkts ir treneru kolektīvs, cerams tas bus tikai šosezon, un tad jauno sezonu ar jaunām ambīcijām varēs sākt !