Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Zībarts: "Šī bija tīra komandas uzvara"

Andrejs Siliņš

Zībarts: "Šī bija tīra komandas uzvara"
Mārtiņš Zībarts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Kaspars Bērziņš visu spēli palika ēnā, bet nobloķēja izšķirošo metienu un iemeta soda metienus," pēc uzvaras pār "Šiauliai" SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas mačā gandarījumu par katra spēlētāja sniegumu sarunā ar eSports.lv pauda Rīgas "Barons/LMT" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

"Izdevās tieši tas, ko bijām plānojuši pirms spēles - galvenais akcents uz komandas spēli, komandas garu un cīņu no pirmās līdz pēdējai minūtei. Tas izteikti parādījās pēdējā ceturtdaļā un izcīnījām smagu uzvaru. Noteikti rēķinājāmies ar tiesnešu faktoru [trešajā ceturtdaļā komandai jau pirmajās minūtēs piezīmju norma, kamēr "Šiauliai" komandai neviena piezīme], norādījām īpaši uz to. Spēlētāji izturēja, nebija nekādas runāšanas ar tiesnešiem, koncentrējāmies tikai pašai spēlei. Līdz ar to arī izdevās lauzt spēli."

"Noteikti jāuzsaka Daiņus Adomaitis, kurš aizvadīja rezultatīvāko spēli sezonā (20 punkti), iemeta grūtus metienus, tāpat aizsardzībā saliedēja komandu. Armands Šķēle nospēlēja labu spēli. Vēl pirmdien viņš bija slims un arī šodien nejutās labi, bet par spīti visam cīnījās un nospēlēja komandas interesēs ļoti. Ja komandas biedri pimajā puslaikā būtu realizējuši tās iespējas, ko Armands radīja, izejot cauri un atmetot, tad statistikas ailēs arī būtu lielāks devums.

"Mārtiņš Skirmants un Mārtiņš Kravčenko ļoti labi ienāca uz maiņu, iemeta savus grūtus metienus un tieši vajadzīgajā brīdī. Kaspars Bērziņš visu spēli palika ēnā, bet tieši pēdējās minūtēs izdarīja lielāko darbu - nobloķēja izšķirošo metienu un iemeta soda metienus. Uģis Viļums ļoti labi neitralizēja pretinieku līderi Kadziuli. Šī noteikti ir tīra komandas uzvara un katrs spēlētājs deva savu ieguldījumu."

"Tagad koncentrēsimies savai nākamajai spēlei ar "ķeizarmežu", kas arī noteikti nebūs viegla un kur mums jāspēlē ar tieši tādu pašu atdevi, kā šodien. Cerams, ka varēsim izmantot vairāk spēlētājus."

  +2 [+] [-]

, 2009-02-04 21:28, pirms 15 gadiem
Malači!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-04 21:30, pirms 15 gadiem
Tā turpināt,beidzot ir rezultāts
Slēpts komentārs: aibalatvija