Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Miezis: "Lasmaņa trauma mainīja plānu - līdera lomu uzbrukumā nācās uzņemties man"

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase atlases turnīrā Honkongā izcīnīja Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmi un šorīt atgriezās mājās. Lidostā komandu sagaidīja arī Latvijas Televīzija.

Kārlis Apsītis. Foto: Saulkrasti Basketball

"Kandava/Turība" Grīziņkalnā nopelna ceļazīmi uz Puatjē "Challenger" turnīru

LETA. "Kandava/Turība" 3x3 basketbola komanda, kuras sastāvā ir olimpiskais čempions Edgars Krūmiņš, kā arī Zigmārs Raimo, Francis Lācis un Kārlis Apsītis, pirmdien Grīziņkalnā izcīnīja uzvaru Latvijas 3x3 basketbola kausa pirmajā posmā un ieguva ceļazīmi uz Puatjē "Challenger" turnīru.
Mārcis Osis. Foto: FIBA

"Ādaži" zaudē pusfinālā un netiek uz Čendu "Masters"

Dalību Dienvidkorejā notiekošajā "Challenger" turnīrā noslēgusi Latvijas 3x3 basketbola komanda "Ādaži". Latvieši dramatiskā cīņā sasniedza pusfinālu, kurā atzina Puertoriko komandas "San Juan" pārākumu, ierindojoties ceturtajā vietā un netiekot pie ceļazīmes uz Čendu "Masters".
"Ādaži" 3x3 basketbolisti. Foto: FIBA
1

"Ādažu" 3x3 basketbolisti sasniedz "Challenger" ceturtdaļfinālu

Dienvidkorejā sācies pirmais jaunās sezonas "Challenger" turnīrs 3x3 basketbolā. Tā ceturtdaļfinālu sasniedza Latvijas komanda "Ādaži", izcīnot uzvaru vienā no divām spēlēm.