Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Miezis ar "Beijing" 3x3 Pasaules tūres finālturnīrā neiekļūst 1/4 finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Miezis ar "Beijing" 3x3 Pasaules tūres finālturnīrā neiekļūst 1/4 finālā
Nauris Miezis. Foto: worldtour.fiba3x3.com

LETA. Nauris Miezis kopā ar "Beijing" komandu, kurai savainojuma dēļ nevar palīdzēt Kārlis Lasmanis, piektdien Saūda Arābijā šīs sezonas 3x3 basketbola Pasaules tūres finālturnīra pirmajā spēlē zaudēja ranga līderei "Ub", bet pēc tam atzina Lietuvas komandas "Raudonvaris" pārākumu, neiekļūstot ceturtdaļfinālā.

"Beijing", kas saņēmusi devīto numuru, desmit minūšu ilgā cīņā ar rezultātu 19:20 zaudēja "Ub" no Serbijas (1.).

Atrodoties viena metiena attālumā no uzvaras mačā, pekinieši vispirms nenogādāja bumbu Miezim, bet pēdējās sekundēs latvieša izpildītais tālmetiens bija neprecīzs. Miezis šajā spēlē guva sešus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, seši punkti bija arī Džu Sonvejam, bet pieci punkti un 12 bumbas - Džu Juaņbo.

A apakšgrupas otrajā spēlē "Beijing" ar 17:22 piekāpās lietuviešiem "Raudondvaris" (8.).

Miezis izcēlās ar 11 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām, kamēr trīs punktus guva Džu Juaņbo un Ļu Čangdzjans.

Ar divām neveiksmēm Pekinas komanda A apakšgrupā ierindojās pēdējā vietā un neiekļuva ceturtdaļfinālā.

Pekinas vienība šosezon tūrē ieņēma devīto vietu un ir starp tām 12 komandām, kas kvalificējusies pēc ranga. Vēl viena vieta atvēlēta "Paris" vienībai, kas kvalificējās kā komanda, kas izcīnījusi visvairāk uzvaru "Masters" un "Challenger" turnīros, kā arī viena ceļazīme piešķirta mājiniecei "Jeddah".

"Beijing", piedaloties septiņos "Masters" turnīros, izcīnīja divas trešās, divas ceturtās, kā arī pa vienai piektajai, sestajai un desmitajai vietai. "Rīga" kopvērtējumā bija 14., no pieciem "Masters" turnīriem vienā izcīnot otro vietu, bet pārējos gūstot vienu piekto, divas septītās un vienu 11.pozīciju.

Finālturnīrā piedalīsies šādas komandas: "Ub" (Serbija), "Vienna" (Austrija), "Miami" (ASV), "Antwerp" (Beļģija), "Liman" (Serbija), "Amsterdam" (Nīderlande), "Raudondvaris" (Lietuva), "Partizan" (Serbija), "Beijing" (Ķīna), "Ulaanbaatar" (Mongolija), "Lausanne" (Šveice), "San Juan" (Puertoriko), "Paris" (Francija) un "Jeddah" (Saūda Arābija).

Komandas cīnās par vairāk nekā 200 000 ASV dolāru lielu balvu fondu, uzvarētājiem saņemot 60 000 dolāru.

Pērn Abū Dabī notikušajā finālposmā "Rīga" apstājās ceturtdaļfinālā.

2020.gadā "Rīga" ar nākamajiem olimpiskajiem čempioniem Nauri Miezi, Kārli Lasmani, Agni Čavaru un Edgaru Krūmiņu sastāvā kļuva par Pasaules tūres finālposma uzvarētājiem.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2023-12-08 18:22, pirms pusgada
Tiesnešu stulbums un idiotisms arī izšķīra šī mača likteni. Mača pēdējās 30 sekundēs šitie debīlie izdzimteņu izdzimteņi un troļļu puņķi ne tiesneši noignorēja vairākus UB komandas nostaigātus, noteikumu pārkāpumus, dubultos driblus, nenotīrītas bumbas un 3 sekunžu pārkāpumus. Tiesa jāatzīst, ka beigas nolējām. Tas viens Ķīnietis viens pats gribēja apspēlēt visu UB komandu un dēļ viņa arī Beijing komanda šo maču arī zaudēja.

     [+] [-]

, 2023-12-08 21:51, pirms pusgada
Tiesneši tik tiesā mačus par sliktu Beijing komandai. Viņi abos Beijing mačos pieņēma vairākus nepamatotus lēmumus par labu UB un Raudondvaris komandām. Debīli ir šie tiesneši. Nemāk viņi 3x3 mačus tiesāt.