Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Efedžuku prognozes par NCAA "Final Four"

Efedžuku prognozes par NCAA "Final Four"
Vejinmi Efedžuku
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze.

Basketbola kluba "Barons" spēlētājs Vejinmi Efedžuku portālam Sportacentrs.com sniedza savas pārdomas par šonedēļ gaidāmo NCAA "Final Four", kā arī nosauca savu favorītu tajā.

Līdz NCAA Final Four sākumam palikušas vairs tikai nepilnas trīs dienas, tāpēc laiks sākt ieskatīties tajā, kas varētu sagaidīt šajās spēlēs. Vēl pagājušogad koledžu basketbolu spēlēja šīssezonas "Barona" aizsargs Vejinmi Efedžuku, kurš pārstāvēja Providensas universiātē no spēcīgās Big East konferences. Sportacentrs.com tieši tāpēc piedāvā šī 23 gadus vecā Jamaikas basketbolista pārdomas par to, ko varētu sagaidīt Final Four. Savukārt jau rītdien būs kāda cita Latvijas klubā spēlējoša leģionāra prognozes.

1. Kura komanda uzvarēs NCAA Final Four?
2. Kāpēc izvēlējies tieši to komandu?
3. Kas ir bijis lielākais pārsteigums šajās NCAA izslēgšanas spēlēs?
4. Kā vērtē savas universitātes sniegumu šosezon?
5. Kuri spēlētāji ir uzlabojuši un pacēluši savu vērtību pirms NBA drafta?

Atbild Vejinmi Efedžuku

1. Šogad koledžu basketbols ir bijis traks, tāpēc nevar sagaidīt uzvaram tikai spēcīgākās komandas. Šajā Final Four lieku uz West Virginia (WVU) universitāti. No šīs komandas zinu arī pāris spēlētājus. Ilgu laiku pazīstu Derilu Braientu un esmu nedaudz satraukts redzēt kā viņam klāsies spēlējam. Pagājušonedēļ gan viņš salauza pēdu, taču tik un tā varētu spēlēt.
2. Man patīk WVU dēļ viņu spēlētās aizsardzības un arī trenera. Bez tā, ka zinu dažus no tās komandas, patiešām jūtu, ka viņi var uzvarēt. Uzskatīju, ka viņiem vajadzēja tikt izliktiem ar 1. numuru, taču laikam iznāca pat labāk, ka par tādiem nekļuva. Iespējams, man tik ļoti patīk WVU, jo pret viņiem spēlēju četrus gadus Big East konferencē.
3. Lielākais pārsteigums man varētu būt Batlera vai arī tas, cik labi spēlēja Kornela. Nekad nebiju redzējis kādu no šīm komandām spēlējām un viņi uzvarēja spēles, kurās tas nebija gaidāms.
Efedžuku vēl Providensas universitātes sastāvā

4. Manai universitātei šogad bija grūtības. Viņi bija gados jauni un vēl jāmācās kā uzvarēt spēles savā Big East konferencē. Taču domāju, ka viņi būs samērā labi dažu gadu laikā.
5. Domāju, ka Dešons Batlers (WVU) ir pacēlis savu vērtību pirms drafta. Šis viņam ir bijis lielisks gads, kurā iemetis vairākus svarīgus metienus savas komandas labā. Tāpat arī viņš turpina spēlēt labi NCAA izslēgšanas spēlēs. Domāju, ka viņš ir paveicis visvairāk, lai paceltu savas akcijas no visiem spēlētājiem, kuri vēl piedalās izslēgšanas spēlēs.

NCAA Final Four pusfināli

3. aprīlis, sestdiena
Butler - Michigan State
West Virginia - Duke


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-31 12:52, pirms 14 gadiem
Teksts ir iemests tulkotājā un pielabots, jeb misters Efedžuku apbrīnojami labi ir iemācījies latviski un tās dažas kļūdas, protams, ir piedodamas?
, 2010-03-31 14:02, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: WVU - Duke
fināls pirms fināla

MUST SEE
nosaciiti ariii Butler ar 24 uzvaru seeriju un Michigan State ir pilniigi pelniiti nokljuvushi final four!
, 2010-03-31 21:04, pirms 14 gadiem
Domāju, ka te nekko nevar prognozēt ... uzvarēt var tiešām jebkura komanda

mans minējums būtu Michigan State

tā jau final4 labprāt redzētu Baylor un Wake Forest ... bet nu līdzīgas tās komandas ka nu bail
, 2010-03-31 23:08, pirms 14 gadiem
Pietiekami daudz jau pārsteigumi ir bijuši, bet lieku uz finālu Michigan-West Virginia
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
28

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
11

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.