Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

"TTT Rīga" spēlētāju apsveikumi Ziemassvētkos

"TTT Rīga" spēlētāju apsveikumi Ziemassvētkos
K-L Ieva VEINBERGA, Anda EIBELE, Dita KRŪMBERGA, Kristīne KĀRKLIŅA, Aija BRUMERMANE, Santa DREIMANE
Foto: www.tttriga.lv

Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" pateicas visiem līdzjutējiem un atbalstītājiem, novēlot priecīgus Ziemassvētkus un uzvarām bagātu 2010. gadu.

Spēlētāju un treneru apsveikumi

TTT JUNIORES
TTT Juniores vēl ikvienam piedzīvot Ziemassvētku brīnumu un noticēt Jaunā gada veiksmei!

Ieva VEINBERGA, „TTT Rīga” uzbrucēja
Novēlu visiem priecīgus un sirdij mīļus Ziemassvētkus! Galvenais, veselību, gaišas domas, mīļumu un siltumu sirdī, saglabāt optimismu. Tad viss pārējais notiks! PRIECĪGUS!

Dita KRŪMBERGA: „TTT Rīga” uzbrucēja
Visiem novēlu mīlestību, saticību un mieru!

Anda EIBELE, „TTT Rīga” aizsardze
Novēlu cilvēkiem Ziemassvētkos būt mājās, izbaudīt svētku laiku. Nākamgad izvirzīt mērķus. Neapstāties pēc pirmā kritiena, turpināt cīnīties Jaunajā gadā vairāk nekā vecajā.

Kristīne KĀRKLIŅA, „TTT Rīga” aizsardze
Cilvēkiem jānovēl Ziemassvētkus pavadīt ar saviem mīļajiem un tuvajiem. Lai visiem būtu, pie kā aiziet ciemos vai uzņemt viesus. Sagaidīt mīļus Ziemassvētkus, jo grūtos laikos mīļumu vajag visvairāk. Jaunajā gadā novēlu nebūt pasīviem, būt aktīviem, atbildīgiem un domāt ar galvu par valstī un savās dzīvēs notiekošo

Līga ŠURKUSA, „TTT Rīga” centra spēlētāja
Novēlu vairāk uzvaru. Lai mums ir tikpat daudz un vēl vairāk spēka par tām cīnīties!

Linda PAGRODE, „TTT Rīga” aizsardze
Daudz prieka, saticības Jums un basketbolā panākumus mums.
Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu :)

Santa DREIMANE, „TTT Rīga” uzbrūkošā aizsardze
Ziemassvetkos vēlu cilvēkiem nezaudēt ticību. Lai kā mums ietu vai dažreiz neietu, jātic sev, saviem spēkiem. Tiem, kas tic, arī augstākiem spēkiem. Jāvairo savā starpā mīlestība, jāveido attiecības, lai būtu pēc iespējas vairāk smaidu, prieka, labestības, mīlestības. Tad viss veiksies, tad gribēsies no rīta piecelties, uzsmaidīt mammai vai brālim, vai vīram, vai draugam, vai draudzenei. Tad aizej ar smaidu uz lūpām uz darbu, skolu. Tā tam jābūt.

Līga FOLKMANE, „TTT Rīga” fizioterapeite
Ziemassvētkos pasauli pārņem īpaša burvība, kad it viss kļūst maigāks, tīrāks un skaistāks. Lai Ziemassvētku miers pilda cilvēku sirdis un nepamet visu nākamo gadu. Sportiskam garam: pie sasniegtā neapstāties!

Aigars NERIPS, „TTT Rīga” galvenais treneris
Savai komandai vēlu saglabāt kaujiniecisku noskaņojumu, psiholoģiski nepadoties ne zaudējumiem, ne pārāk lielām veiksmēm. Būt stabiliem uz kājām, to vēlu visiem. Neskatoties uz neveiksmēm vai veiksmēm, vienmēr piezemēti izturēties pret visām lietām, lai tās būtu reālas un stabilas. Tad būs miers un labsajūta visiem cilvēkiem, kā tam jābūt Ziemassvētkos.

Priecīgus Ziemassvētkus un uzvarām bagātu 2010. gadu, Feliz Navidad, Merry Christmas and Happy New Year! vēl Aija BRUMERMANE, Santa DREIMANE, Anda EIBELE, Kristīne KĀRKLIŅA, Dita KRŪMBERGA, Cindy LIMA, Linda PAGRODE, Līga ŠURKUSA, Ieva VEINBERGA, Lyndra WEAVER, Lisa WILLIS, Egils LŪSIS, Dinārs KVEDOVS, Līga FOLKMANE, Aigars NERIPS, Arita PRIEDNIECE, Liene NEIMANE, Rūta VEIDERE, Ieva EIDA, Agate GEKA, Kate AIZSILA, Laura SKUDRA, Anna OZOLIŅA, Kristiāna PUMPURE, Diāna OZOLIŅA, Linda SARJA, Sabīne DUKĀTE, Guna LAGZDIŅA, Ieva KRAVALE, Krista BRĪDIŅA, Madara GULBE, Arta STRUPOVIČA, Jānis NEŠPORS, Ainārs ČUKSTE un Viktors LĀCIS.


, 2009-12-23 14:19, pirms 14 gadiem
Paldies! Tev arī saticību, mīlestību un mieru!
, 2009-12-23 20:24, pirms 14 gadiem
Šurkusa pati sevi apsveikusi?

Bet nu baigi forši, ka vismaz kāds kaut ko mīļu izdomā svētkos
, 2009-12-23 20:25, pirms 14 gadiem
Visām TTT meitenēm novēlu :

Klusus, maigus, mīļus , priecīgus, ar brīnumiem bagātus , ģimeniskus un ar mīlestību pārpilnus ZIEMASSVĒTKUS !

Ar prātu un sapratni sagaidīt veselīgu JAUNO 2010. gadu !

Bet jaunaja gadā novēlu KOMANDAS garu pacelt jaunā augstumā !

Pievienot lielaku azartu, lielāku cīņas gribu, vairāk veltīt uzmanību SEVIS pilnveidošanai un apgūt jaunas basketbola spēles gudrības !

Un uzvaras sportā var gūt tikai tad , kad katra no komandas meitenēm apgūs Vinstona Čerčila visslavenākos vārdus ....

NEKAD NEPADOTIES ... NEKAD NEPADOTIES ....
, 2009-12-25 12:11, pirms 14 gadiem
Iowa rakstīja: Šurkusa pati sevi apsveikusi?

Bet nu baigi forši, ka vismaz kāds kaut ko mīļu izdomā svētkos
pareizi - jāsāk no sevis !
Luka Dončičs un Entonijs Edvardss. Foto. AP. Scanpix
19

Dončičam un Ērvingam kopā 66 punkti, "Timberwolves" nonāk bezdibeņa malā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta trešā Rietumu fināla spēle starp Dalasas "Mavericks" un Minesotas "Timberwolves". "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča un Kairija Ērvinga kopā gūtajiem 66 punktiem, izcīnīja uzvaru ar 116:107 un nonāca uzvaras attālumā NBA fināla.
Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix
6

"Real" 36 un septiņu punktu ceturtdaļas, Eirolīgā triumfē "Panathinaikos"

Šovakar par ULEB Eirolīgas čempioni kronēta Atēnu "Panathinaikos", kas Berlīnē notikušajā finālā ar 95:80 pārspēja Madrides "Real". Atēnu komandai tas ir pirmais Eiropas tituls kopš 2011. gada.
Pirejas "Olympiacos" pret Stambulas "Fenerbahçe". Foto: Annegret Hilse/Reuters/Scanpix
2

Mierīgā gaisotnē "Fenerbahçe" nepagūst atspēlēties, Eirolīgas bronza Pirejai

Salīdzinoši klusā noskaņā Berlīnē noritēja ULEB Eirolīgas finālčetrinieka spēle par trešo vietu, Pirejas "Olympiacos" tajā ar 87:84 uzveicot Stambulas "Fenerbahçe".