Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

"Dinamo" nolaiž no sliedēm Rostovas "Lokomotiv"

"Dinamo" nolaiž no sliedēm Rostovas "Lokomotiv"
Vismaz 100 "Dinamo" fani plāno ierasties Rīgā

"Barons/LMT" pirmie pretinieki ULEB Eiropas Kausā, Deivida Blata trenētie Maskavas "Dinamo" sestdien izcīnīja uzvaru 80:70 pār Rostovas "Lokomotiv" un divu spēļu summā nodrošināja vietu Krievijas basketbola kausa "Četru finālā".

Pirmajā cīņā pirms nedēļas Rostovā "Dinamo" uzvarēja ar 63:53. Šoreiz uzvara varēja sanākt vēl pārliecinošāka, jo pēc trešās ceturtdaļas "Dinamo" bija vadībā ar rezultātu 65:50. Spēles noslēgumā maskavieši nedaudz samazināja apgriezienus, tomēr tas nekavēja svinēt panākumu sacensībā un sērijā. Jau ierasti rezultatīvākie "Dinamo" rindās bija leģionāri Nahbars, Hansens, Lavrinovičs un Pargo, kuru rēķinos attiecīgi pa 23, 13, 12 un 10 punktiem.

Savukārt nedēļas centrālajā Krievijas Superlīgas spēlē "Dinamo" trešdien ar 82:67 pieveica līdz tam bez zaudējumiem spēlējušo "Himki". Jāpiebilst, ka Nahbars un Pargo divatā savāca gandrīz 50 punktus.

Pirmdien "Dinamo" izlidos uz Rīgu, lai otrdien, 25. novembrī, ULEB Eiropas Kausa B grupas pirmajā spēlē sacenstos ar Latvijas čempioniem "Barons/LMT".

Krievijas kausa ceturtdaļfināla atbildes spēle, 22. novembris

Maskavas "Dinamo" - Rostovas "Lokomotiv" 80:70

Izmantotie resursi:
basket.ru


, 2008-11-22 23:42, pirms 15 gadiem
jap, kurs gan cits ja ne Noviks
P.S. tas par virsrakstu
Slēpts komentārs: Krokodils
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 23:44, pirms 15 gadiem
normāls virsraksts - tiešs sakars ar notikušo
, 2008-11-22 23:45, pirms 15 gadiem
Virsraksti kā anektdošu gramata
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 23:47, pirms 15 gadiem
Es jau sapriescājos,ka mūsējie Rīgas Dinamo krievu Lokomatīvi nolaida no sliedēm,tik aizmirsās ka KHL ir Jaroslavļas Lokomotiv
, 2008-11-22 23:50, pirms 15 gadiem
var jau naivi cerēt, ka Barons paspēkosies ar Dynamo (teikt, ka cīnīsies par uzvaru būtu zinātniskās fantastikas līmenī), bet patiesība ir tāda, ka saliekot trīs rīdzinieku starta piecinieka spēlētājus kopā labi ja sanāk Krievijas galvaspilsētas kluba rezervists, tākā...

Protams sports ir sports un notikt var visādi, tomēr zinot, ka spēle būs jau otrdien, Baronu izredzes uzvarēt vērtēju kā 0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-23 00:06, pirms 15 gadiem
Esiet mierigi ! Te Baronam nav izredžu un tieši tāpēc, ka komanda joprojām nav sakomplektēta! Paskatieties uz Barons sastāvu - Aleksanders, Bērziņš, Adomaitis, Kravčenko, Šķēle, Gustas - tikai 6 spēlētāji, kas uzskatāmi par nopietnu spēku un kas ir kaut cik saspēlējušies!!!!!! Pārējie ir jaunie un tikko paņemtie un treneri paši saka, ka nav vēl iespēlēti!!! Tad ko jūs gribat teikt, ka tikko kopā sanākušie uzvarēs komandu, kur spēlē papilnam Eiropas vadošo izlašu vadošie spēlētāji???
Davai atmostaties!!! Vienreiz vajag laicīgi komandu nokomplektēt un tad cerēt uz kādu normālu rezultātu!!!
Dynamo vinnēs ar +15-20. Ja vien beigās nepalaidīsies un nesāks spēlēt uz publiku.
Un pie kam Barons zaudēs cīņā pie groza un uz piezīmju rēķina. Apskatieties cik dinamo ir 200cm un garāki spēlētāji!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-23 01:30, pirms 15 gadiem
Virsraksts-"Policisti (dinamo biedriba ir policistu)aptur lokomotivi lai veiktu parbaudi."(speletaju meistaribas parbaudi)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-23 09:34, pirms 15 gadiem
ArchFx rakstīja: henings bija labi iespelejies, nē, baronam vajadzeja atlaist tadu speletaju, būs kā lietuvieši saka ! Dabus pa di** balons ULEB kausā smagi dabus par shadiem gajieniem!
tu nu gan esi uzvilcies..
, 2008-11-23 10:32, pirms 15 gadiem
Ticiet man.. Barons uzvarees,, vinji tikai nevar sanjemties pret limenj zemaakam komandam pec speelees ATCERIETIES manu komentaaru..
, 2008-11-23 15:58, pirms 15 gadiem
Rulle rakstīja: Ticiet man.. Barons uzvarees,, vinji tikai nevar sanjemties pret limenj zemaakam komandam pec speelees ATCERIETIES manu komentaaru..
Varbūt gribi saderēt??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Išmaels El-Amins. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Kurzemes kaujā pietiek ar trīs spēlēm: "Ventspils" saņem LBL bronzu

Ar bronzas godalgām savos kaklos šo basketbola sezonu noslēguši "Ventspils" basketbolisti, kuri ar 88:77 arī trešajā mazā fināla sērijas spēlē pārspēja "Liepāju". Tādējādi "Ventspils" vienība kādu no Latvijas čempionāta godalgām ieguvusi jau 27. gadu pēc kārtas.