Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

ASV izlases spēlētāja nolemj neatgriezties Viļņā

ASV izlases spēlētāja nolemj neatgriezties Viļņā
Renee Montgomery un 44. ASV prezidents Barack Obama pēc "UConn Huskies" sestās uzvaras NCAA čempionātā

Lietuvas un Baltijas sieviešu basketbola čempionvienības Viļņas "Teo" nu jau bijusī spēlētāja, NCAA čempione un ASV valstsvienības aizsardze Renē Montgomerī Ziemassvētku brīvdienās izlēmusi neatgriezties Lietuvā, lai līdz jaunās WNBA sezonas sākumam varētu veltīt laiku ģimenei un draugiem.

„Pēdējo četru gadu laikā ar vecākiem un māsām kopā esmu bijusi reti, bet viņi nepaliek jaunāki. Esmu pieradusi, ka pēdējos gados nav bijis pavasara vai Pateicības dienas pauzes, bet Ziemassvētkos bijušas, maksimums, trīs brīvas dienas,” savā mājas lapā šonedēļ raksta spēlētāja.

„Tas lika saskarties ar ļoti sarežģītu lēmumu. Pēc garas debates pašai ar sevi (man tādas ir laiku pa laikam), nolēmu neatgriezties pie savas komandas Lietuvā. Ienīstu atstāt savu komandu sezonas vidū, īpaši brīdī, kad sākam viena otru saprast un labi spēlēt kopā. Vēlu viņām visu labāko un turpināšu sekot komandai.”

Montgomerī vietā "Teo" noslēgusi līgumu ar "Washington Mystics" aizsardzi Lindsay Harding (173/1984, "Duke"), kura pērn 34 spēlēs vidēji guvusi 12,8 punktus un izdarījusi 4,5 rezultatīvas piespēles.

Viļņas „Teo” tuvāko nedēļu laikā paredzētas divas spēles Latvijā. Nākamtrešdien, 13. janvārī, Eirolīgas izbraukuma spēlē jāsacenšas ar „TTT Rīga”. Vienpadsmit dienas vēlāk viļņietes spēlēs ar sporta kluba „Cēsis” komandu.

Izmantotie resursi:
reneemontgomery20.com
teobasket.lt


, 2010-01-05 20:43, pirms 14 gadiem
Vai tad taa var dariit?Cuuciski izriikojaas ar komandu..
, 2010-01-05 20:49, pirms 14 gadiem
Elementāra uzmešana...
, 2010-01-05 21:02, pirms 14 gadiem
Diskusija ar sevi laikam beidzot nonāca ārsta uzraudzībā - šizofrēnija vai personas dubultošanās

P.S. varēja jau 2 spēles nospēlēt
, 2010-01-05 21:24, pirms 14 gadiem
Nedomāju, ka viņa iepriekš kaut ar aģenta starpniecību nebūtu brīdinājusi klubu. Gan jau līgumā arī bija tāds punkts atrunāts pretējā gadījumā var gadīties samaksāt paprāvu soda naudu.
Dāvids Vīksne. Foto: Andris Grīnbergs
4

Pirmo reizi kopš 2019. gada LBL finālspēle norisināsies "Arēnā Rīga"

Latvijas čempionāta ceturtā finālsērijas cīņā šodien pulksten 15:00 norisināsies "Arēnā Rīga", kur sērijas pirmo uzvaru (1-2) guvušie "Rīgas Zeļļi" uzņems desmitkārtējo čempionvienību "VEF Rīga". Spēli tiešraidē translēs LTV7.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
11

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.
Artūrs Žagars spēlē pret Klaipēdas "Neptūnas". Foto: Matas Baranauskas

Kuruciem uzvara Spānijas ceturtdaļfinālā, Zoriks izstājas, Žagars tiek pusfinālā

Spānijas ACB līgas ceturtdaļfinālā pusi no nepieciešamā tikšanai pusfinālā paveikusi brāļu Kurucu pārstāvētā "Mursijas Katoļu universitātes" (UCAM) komanda, izbraukumā ar 96:86 pārspējot Valensijas vienību.