Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Makgreidijs Ķīnā saņems 800 000 dolāru

Makgreidijs Ķīnā saņems 800 000 dolāru
Treisijs Makgreidijs pirmajā treniņā Ķīnā
Foto: AP/Scanpix

Bijusī Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigzne Treisijs Makgreidijs šosezon spēlēs Ķīnā, kur pavisam nesen pievienojās "Qingdao DoubleStar Eagles" vienībai. Makgreidijs kļuvis par vislabāk apmaksāto spēlētāju Ķīnas Basketbola Asociācijā (CBA), par nākamās sezonas darbu saņemot 800 000 dolāru lielu atalgojumu.

Makgreidijs gan noraidījis gan uz Ķīnu būtu devies naudas apsvēruma dēļ: "Nospēlēju NBA 15 gadus. Sapelnīju daudz naudas. Nē, naudai nav nekāda sakara ar to. NBA es vairs neatgriezīšos, esmu beidzis tur karjeru. Tagad būšu CBA. Pirms pieņemt lēmumu [doties uz Ķīnu] tas ir jāsaprot."

800 000 dolāru lielais atalgojums ļaušot Makgreidijam kļūt par vislabāk apmaksāto spēlētāju CBA.

Lai gan sezona Ķīnā sākas tikai novembra otrajā pusē, septiņkārtējais NBA Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks jau atrodas Ķīnā, kur cītīgi gatavojas startam jaunajā kontinentā. Par savu darba ētiku un attieksmi Makgreidijs jau saņēmis atzinīgus vārdus no vietējiem Ķīnas basketbola apskatniekiem.

"Ģimenei ir jābūt mierā ar lēmumu, jo sezona ir gara, un es nebūšu gatavs būt ar viņiem visu laiku," ar 33 gadus vecā vieglā uzbrucēja lēmumu esot mierā arī basketbolista tuvinieki. "Viņi paliks pie manis tikai uz Ziemassvētku laiku. Tā būs lieliska iespēja kā man, tā viņiem, kuri šeit nekad nav bijuši. Tā būs iespēja redzēt citu pasaules daļu. Šī ir krietni citādāka kultūra."

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-28 15:28, pirms 12 gadiem
Varēja jau Lakers pievienoties par veterāna minimumu. Iespēja gredzenu dabūt + Lakers uz soliņa melnais zirdzinš kas pēkšņi var pagriezt spēli
, 2012-10-28 20:34, pirms 12 gadiem
Istā brīdī , viss ok, malacis. Nekur vairāk nedos un arī uz beņķa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-29 15:11, pirms 12 gadiem
Žēl, vesels viņs bija neapturams, viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem. Nevar, protams, aizmirst 13 points in 33 seconds Žēl, ka traumas sačakarēja karjeru.
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
3

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
28

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
11

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".