Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai izlaista uzvara ITF dubultspēļu finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai izlaista uzvara ITF dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Diāna Marcinkeviča kopā ar Krievijas tenisisti Anastasiju Komardinu piektdien izlaida uzvaru Braunšveigas ITF 25 000 sērijas dubultspēļu turnīra finālā, bet vienspēlēs Latvijas trešajai raketei izstāšanās pēc neveiksmes ceturtdaļfinālā.

Marcinkeviča un Komardina māla seguma turnīrā Vācijā bija izliktas ar pirmo numuru un finālā ar 6:3, 6:7(5), 9:11 zaudēja sacensību otrajam izliktajam duetam Kornēlija Listere/Marija-Terēza Torro-Flora (Zviedrija/Spānija).

Marcinkeviča un Komardina pēc panākuma 1. setā cīņas turpinājumā trīs reizes nenosargāja pārsvaru. Viņas 2. setā bija vadībā breiku (4:2), bet vēlāk taibreikā, esot ļoti tuvu titulam, no 5:1 zaudēja sešās izspēlēs pēc kārtas! Savukārt supertaibreikā viņām bija trīs punktu pārsvars (4:1).

Vienspēļu turnīru ranga 316. vietā esošā Marcinkeviča pabeidza ar zaudējumu ceturtdaļfinālā, kur ar 3:6, 4:6 piekāpās Spānijas tenisistei Olgai Saesai Larrai (#238).

Vienspēļu rangam nopelnīti deviņi punkti, bet šonedēļ bija jāaizstāv pieci, tāpēc reālais ieguvums būs tikai četri punkti. Dubultspēļu rangam šonedēļ iegūti 30 punkti.