Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška pievienojas Pavlovam Poznaņas ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška pievienojas Pavlovam Poznaņas ceturtdaļfinālā
Andis Juška
Foto: www.prosperitaopen.cz

Bez zaudējumiem Poznaņas „Future” tenisa turnīrā turpina cīnīties Latvijas tenisisti. Ja vakar vienspēļu ceturtdaļfinālu sasniedza Deniss Pavlovs, tad šodien to pašu paveicis arī Andis Juška – 2.kārtas spēlē 6:3, 7:6(3) pret austrālieti Džeisonu Kubleru (ATP 677.). Dubultspēlēs abu latviešu duets ticis jau pusfinālā.

Poznaņā joprojām bez zaudējumiem

Polijas pilsētas Poznaņas „Future” turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru joprojām turpina sekmēties mūsu sportistiem. Atgādinām, ka vakar gan Deniss Pavlovs (ATP 520.) kvalificējās ceturtdaļfinālam vienspēlēs, bet šodien to pašu paveica arī Andis Juška (ATP 526.) – 6:3, 7:6(3) pret austrālieti Džeisonu Kubleru (ATP 677.). Katrs no mūsu sportistiem nopelnījis pa 3 reitinga punktiem, bet piektdien cīnīsies par vietu pusfinālā. Denisa pretinieks būs polis Gregors Panfils (ATP 499.), bet Anda sāncensis čehs Mihals Šmits (ATP 605.).

Dubultspēļu turnīrā mūsu sportistiem rīt pusfināls pret poļiem Adamu Čadaju un Andreju Kapašu. Pirmajās divās kārtās pagaidām apliecināts favorītu statuss - 6:2, 6:2 gan pār portugāli Manuelu Kavako un spāni Žeremiasu Lima-Peresu, bet gan pret mājinieku duetu Bartošs Savickis un Mateušs Šmigiels.

Kuļibaba zaudē 2.kārtā

Pie vēl viena WTA vienspēļu ranga punkta šodien neizdevās tikt 17 gadus vecajai Jūlijai Kuļibabai. Braunšvaigas (Vācija) ITF 10 000 turnīra 2.kārtas mačā pret vācieti Viviana Haizeneviņa uzvarēja pirmo setu ar 6:3, taču zaudēja divus nākamos – 3:6, 4:6. Tagad Jūlijai jānopelna ranga punkti vēl divos turnīros, jo WTA rangā tenisistes tiek iekļautas tikai pēc ieskaites punktu gūšanas trijās dažādās sacensībās.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +2 [+] [-]

, 2011-08-25 21:45, pirms 13 gadiem
Un kā ar gandarījumu, prieks ka uzvara, bet nu tomēr domāju, ka nožēlos kādreiz, ka nemēģināja vairāk challenger turnīrus, bet lai jau abiem veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja