Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: Toresa un Ramosa vārtu guvumi atnes "Riga" uzvaru pār "Spartaku"

2022.gada 24.jūlija vakarā Latvijas ''Optibet'' futbola Virslīgas 22. kārtas ietvaros maču aizvadīja ''Riga FC'' un ''FK Spartaks'' futbolisti. Šoreiz panākumu ''Skonto'' stadionā ar 2:1 izcīnīja ''Riga'', kas pēc pirmajām 45 minūtēm atradās iedzinējos (0:1), taču otrajā puslaikā atspēlējās un guva divus vārtus. Ar precīziem sitieniem izcēlās Marselo Toress un Gabriels Ramos. Jūsu uzmanībai piedāvājam noskatīties šīs spēles video apskatu.

Divu vārtu autors Luiss Iberiko. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

''Riga'' vēlu pamostas, nepilnās desmit minūtēs iesit trīs un sakauj ''Metta''

Noslēdzošajā ''TonyBet'' futbola Virslīgas spēlē vicelīdere ''Riga'' ar 5:0 sakāva ''Mettas'' futbolistus. Četrus no pieciem vārtiem Simo Valakari padotie guva no 65. līdz 78. minūtei.
Emersons pēc vārtu guvuma. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
3

RFS pret "Grobiņu" vēlreiz apliecina milzīgo pārākumu uzbrukuma jaudā

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā nostiprinājusies RFS, savā laukumā ar 5:0 apspēlējot "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
5

Ramirisam otrais hat-trick sezonā, ''Auda'' pārliecinoši uzvar Tukumā

''TonyBet'' Virslīgas 17. kārtas mačā ''Auda'' izbraukumā ar 4:1 droši apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus. Ar trīs vārtiem uzvaru kaldināja brazīlietis Režinaldu Ramiriss, kuram tas bija otrais hat-trick šajā sezonā.