Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Dairis Bertāns: "Varbūt spēlē pret Melnkalni biju pārāk mierīgs..."

Latvijas basketbola valstsvienības līderis Dairis Bertāns atzīst, ka, prātā pārcilājot epizodes no pēdējās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēles pret Melnkalni, aizdomājies līdz tam, vai uz maču nav izgājis pārāk mierīgs. Tāpat Bertāns rekonstruē pēdējos metienus, ko neizdevās trāpīt izšķirošajos brīžos.

Pilnu interviju ar Bertānu par aizvadīto sezonu, debiju NBA, vasaras plāniem, valstsvienības sniegumu Pasaules kausa kvalifikācijā un Latvijas basketbola saimniecību portālā Sportacentrs.com varēs noskatīties piektdien.

Slēpts komentārs: Madzigais
Slēpts komentārs: Madzigais
Slēpts komentārs: kristapstabu
, 2019-04-24 18:31, pirms 5 gadiem
Jēli no sportacentrs puses krāt klikšķus un skatījumus, kāpēc nevar vienkārši uzreiz vienā dienā ielikt pilnu interviju? Kāpēc jāieliek 3 minūšu fragments un, tad jāuzmet un jāsaka, lai gaida piektdienu līdz pilnajai versijai, sviests.
, 2019-04-24 19:56, pirms 5 gadiem
Dairis ir "karstais kartupelis" - bija gan Sporta Studijā, gan Hettrikā, gan Ūdenszeļļos, gan SC.
Jannis Adetokunbo. Foto: FIBA
3

Spanulis apstiprina: NBA play-off izlaidušais Jannis Adetokunbo spēlēs olimpiskajā atlasē

Grieķijas basketbola izlases galvenais treneris Vasilis Spanulis šovakar apstiprināja, ka valstsvienības līderis Jannis Adetokunbo spēlēs jūlija sākumā Pirejā gaidāmajā olimpiskajā atlases turnīrā.
Melnkalnes treneris Boško Radovičs. Foto: KSCG
4

Latvijas konkurente Melnkalne kandidātu sarakstā iekļauj ''Bulls" zvaigzni

Melnkalnes vīriešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Boško Radovičs ceturtdien, 30. maijā, nosauca 17 kandidātus Parīzes spēļu kvalifikācijas turnīram, kas 2.-7. jūlijā notiks Rīgā. Sarakstā nav Bojans Dubļevičs, Nikola Ivanovičs, Nemaņa Radovičs, Marko Todorovičs un Vladimirs Mihailovičs.
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.