Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Kaprizovam hat-trick "Wild" uzvarā, Ruā debijā pārtrauc "Islanders" zaudējumu sēriju

Kaprizovam hat-trick "Wild" uzvarā, Ruā debijā pārtrauc "Islanders" zaudējumu sēriju
Patriks Ruā. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt uzvaras svinēja Otavas "Senators", Minesotas "Wild", Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Ņujorkas "Rangers" un Toronto "Maple Leafs" komandas.

• Minesotas "Wild" pēdējās 11 minūtēs guva trīs vārtus (divus – tukšos) un ar 5:2 pārspēja Karolīnas "Hurricanes", kas viesus nomētāja ar 42:19. Ar hat-trick izcēlās Kirils Kaprizovs, Jūelam Ēriksonam-Ēkam trīs (1+2) punkti un pozitīva lietderība +4, bet Filips Gustavsons atvairīja 40 metienus.

• Otavas "Senators" no 1:3 Filadelfijā panāca 5:3 – divi vārti Timam Šticlem, bet visos "Flyers" vārtos piedalījās aizsargs Jegors Zamula (2+1) un Džoels Ferebī (1+2).

• Divu vārtu deficītu izbraukumā atspēlēja arī Ņujorkas "Rangers", kas ar 5:2 līksmoja Anaheimā. Krisam Kraideram vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet abus "Ducks" vārtus pēc Lēo Kārlsona un Troja Terija piespēlēm guva Edams Henrīks.

• Toronto "Maple Leafs" viesos ar 3:1 pieveica Sietlas "Kraken". Vēl vienus vārtus guva līgas labākais snaiperis Ostons Metjūzs (44 spēlēs 38+18 punkti), kurš par pieciem vārtiem atrāvies no Floridas līdera Sema Rainhārta (33+24).

• Četru zaudējumu sēriju pārtrauca Ņujorkas "Islanders", kas atspēlējās un pagarinājumā pārspēja Dalasas "Stars" (3:2), kas mājiniekus nomētāja ar 42:28. Pie "Islanders" stūres debitēja jaunais galvenais treneris Patriks Ruā.

• Detroitas "Red Wings" mājās atspēlējās un pārspēja Tampabejas "Lightning" (2:1), pārtraucot viesu četru uzvaru sēriju.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Flyers – Senators3:5
Hurricanes – Wild2:5
Red Wings – Lightning2:1
Islanders – Stars3:2 P
Ducks – Rangers2:5
Kraken – Maple Leafs1:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2024-01-22 14:34, pirms 4 mēnešiem
Kāpēc vajag rakstīt un izcelt vatņikus?
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
5

Šilovam un Bļugeram sērijas septītā spēle: "Canucks" izšķirošajā kaujā uzņems "Oilers"

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausā atlicis noskaidrot vienu trešās kārtas jeb konferenču finālu dalībnieci, un tā plkst. 4.00 pēc Latvijas laika tiks noskaidrota Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, un Edmontonas "Oilers" duelī.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
2

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
6

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.