Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

NHL viesizrādes Stokholmā noslēdzas ar zviedru zvaigznes Nīlandera uzvaras vārtiem

NHL viesizrādes Stokholmā noslēdzas ar zviedru zvaigznes Nīlandera uzvaras vārtiem
Viljams Nīlanders un Ostons Metjūzs. Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas galvaspilsēta Stokholma ceturto dienu pēc kārtas uzņēma Nacionālās hokeja līgas regulāro sezonu, un tūres noslēgumā Viljams Nīlanders nokārtoja Toronto "Maple Leafs" uzvaru pagarinājumā pār Minesotas "Wild" (4:3).

• Toronto "Maple Leafs" uz agri ielaistiem vārtiem atbildēja ar 3:1 trešās trešdaļas ievadā, Minesotas "Wild" dažu minūšu laikā atspēlējās, tomēr pagarinājumā ar 4:3 līksmoja Kanādas komanda.

• Ar uzvaras vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās "Maple Leafs" zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders, "Wild" rindās 1+1 norvēģim Matsam Sukarello, bet par spēles pirmo zvaigzni ar 1+2 kļuva Toronto aizsargs Morgans Railijs.

• Minesota sāncenšus nomētāja ar 36:25, tomēr piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas. Toronto svinēja ceturto panākumu pēc kārtas.

• Stokholmas tūrē četrās dienās tika aizvadītas četras spēles ar četru komandu līdzdalību – pa divām uzvarām izcīnīja "Maple Leafs" un Otavas "Senators", "Wild" par spīti diviem zaudējumiem tika pie diviem punktiem, bet Detroita – pie viena punkta.

• Stokholmas mačos Nīlanders izcēlās ar 3+2, bet Detroitas zviedram Lūkasam Reimondam divi precīzi metieni.

• Šosezon Nīlanderam 17 spēlēs ir 27 (12+15) punkti, kas viņam ļauj pakāpties uz līgas ceturto vietu un vairs tikai par punktu atpalikt no rezultatīvākā zviedra Elīasa Petešona (8+20) no Vankūveras "Canucks".

NHL spēles

SpēleRez.
Wild – Maple Leafs3:4 P
Flyers – Blue Jackets00.30
Penguins – Golden Knights01.00
Blackhawks – Sabres02.00
Ducks – Blues03.00

Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

Šilovam un Bļugeram sērijas septītā spēle: "Canucks" izšķirošajā kaujā uzņems "Oilers"

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausā atlicis noskaidrot vienu trešās kārtas jeb konferenču finālu dalībnieci, un tā plkst. 4.00 pēc Latvijas laika tiks noskaidrota Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, un Edmontonas "Oilers" duelī.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
3

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
6

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.