Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Slovāku vārtsargs: ''Latvijai vairs nav ko zaudēt. Mūs nekas viegls negaida''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Slovāku vārtsargs: ''Latvijai vairs nav ko zaudēt. Mūs nekas viegls negaida''
Staņislavs Škorvāneks. Foto: IIHF

Slovākijas hokeja izlases vārtsargs Staņislavs Škorvāneks pirms spēles pret Latviju pauda, ka pretiniekam šī vakara mačā vairs nav ko zaudēt, jo, lai cīnītos par vietu ceturtdaļfinālā, latviešiem jāuzvar atlikušajos divos grupu turnīra mačos.

Šodien 2024. gada pasaules čempionātā hokejā spēli pret Slovākiju aizvadīs Latvijas izlase. Lai saglabātu izredzes tikt ceturtdaļfinālā, būs nepieciešama uzvara pamatlaikā.

''Spēle būs grūta, jo Latvijai vairs nav ko zaudēt. Tai atlikušas vēl divas spēles grupā, kuras ir obligāti jāuzvar, lai varētu iekļūt ceturtdaļfinālā. Pavisam noteikti mūs nekas viegls negaida. Mums ir pienācīgi jāsagatavojas, turklāt jāņem vērā, ka spēlējām vakar, kas mums var nenākt par labu. Mums jābūt gataviem mentāli un jāspēlē savs hokejs,'' pirms spēles teica Slovākijas vārtsargs Staņislavs Škorvāneks.

Gan Latvijai, gan Slovākijai bija spēles vakar. Latvija agrajā mačā ar 2:7 zaudēja Zviedrijai, bet Slovākija vēlajā spēlē ar 4:2 pieveica Franciju. Turnīra tabulā slovāki B grupā ar 11 punktiem ieņem trešo vietu, bet Latvija ar septiņiem piekto. Ja Latvija grupu turnīru noslēgs pret ASV, tad Slovākija pret grupas līderi Zviedriju.

Izmantotie resursi:
https://sport.aktuality.sk/hokej/cl...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

  +1 [+] [-]

, 2024-05-19 19:22, pirms 2 nedēļām
Pietiks glaimot, jūs sagaida viegla romantiska pastaiga ar LV izlases meitenēm.

     [+] [-]

, 2024-05-20 00:23, pirms 2 nedēļām
Sportiskais Kobolds rakstīja: Pietiks glaimot, jūs sagaida viegla romantiska pastaiga ar LV izlases meitenēm.
kā vēlāk izrādījās, tad ne.