Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Hurricanes" paraksta jaunu līgumu ar galveno treneri Brindamūru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

"Hurricanes" paraksta jaunu līgumu ar galveno treneri Brindamūru
Rods Brindamūrs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

LETA--AP. Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Karolīnas "Hurricanes" parakstījusi jaunu līgumu ar vienības galveno treneri Roderiku Žanu Brindamūru, vēsta klubs.

Līgums pagarināts ar viņa asistentiem Džefu Daniels un Timu Glēsonu, vārtsargu treneri Polu Šonfelderu un videotreneri Kriss Hafinu. "Hurricanes" neatklāj līguma detaļas, bet "The Athletic" iepriekš vēstīja, ka līgums ar Brindamūru tiks noslēgts uz vēl pieciem gadiem.

Brindamūrs "Hurricanes" komandas treneru kolektīvā strādā kopš 2011.gadā un pirms sešiem gadiem viņš kļuva par galveno treneri. Viņa vadībā Ziemeļkarolīnas komanda allaž tikusi Stenlija kausa izcīņā, divreiz sasniedzot konferences finālu.

Pusi no savām 20 sezonām NHL centra uzbrucējs Brindamūrs pavadīja šīs komandas kreklā un 2006.gadā kļuva par Stenlija kausa ieguvēju. "Hurricanes" viņš sāka trenera gaitas un tā ir bijusi viņa vienīgā pieturvieta šajā arodā.

Brindamūrs NHL debitēja 1988.gadā Sentluisas "Blues" kreklā. Pēc trim sezonām viņš pievienojās Filadelfijas "Flyers" komandai, kurā pavadīja septiņas sezonas, bet karjeras pēdējos desmit gadus viņš spēlēja "Hurricanes" vienībā.

Planētas spēcīgākajā līgā Brindamūrs aizvadīja 1484 regulārā čempionāta spēles, kurās guva 452 vārtus un veica 732 rezultatīvas piespēles. Savukārt Stenlija kausa izcīņā viņam 159 spēlēs bija 51 vārti un 60 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2024-05-19 22:59, pirms 2 nedēļām
Tiešām divus gadus pēc afēras beigām ir jāliek bildi uzpurnī??!!!!

     [+] [-]

, 2024-05-21 12:18, pirms 2 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Tiešām divus gadus pēc afēras beigām ir jāliek bildi uzpurnī??!!!!
Tev jēbli izdauzīšu!