Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Rīgas derbijā ''VEF Rīga'' labdarības nolūkos sarīko mīksto mantiņu lietu

14. februāra mājas spēlē "VEF Rīga" sadarbībā ar "Datakom" organizēja labdarības akciju, kurā spēles apmeklētāji tika aicināti uz spēli ierasties ar mīksto rotaļlietu, ko spēles sākumā mest basketbola laukumā. Visas spēlē savāktās rotaļlietas tiks ziedotas Bērnu slimnīcas "Drosmes kastei", lai no sirds iepriecinātu un parūpētos par “Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas” mazākajiem pacientiem. "Drosmes kaste" ir mantu kaste, kas atrodas katrā procedūru kabinetā. Pēc procedūras katrs bērns no tās var paņemt vienu mantiņu kā apbalvojumu par drosmīgi izturētu procedūru. Šajā spēlē "VEF Rīga" ar 98-77 pārliecinoši pārspēja "Rīgas Zeļļu" komandu. Rezultatīvākais "VEF Rīga" rindās bija Džeizeks Lotijs, kurš guva 26 punktus. Latvijas-Igaunijas basketbola līgas kopvērtējumā "VEF Rīga" ierindojas trešajā vietā ar 19 uzvarām un 5 zaudējumiem.

, 2024-02-15 10:28, pirms 4 mēnešiem
forši
Maiks Brauns. Foto: AFP/Scanpix

8,5 miljoni sezonā – Sakramento treneris Brauns tiek pie jauna līguma

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" līdz 2026./27. gada sezonas beigām pagarinājis līgumu ar galveno treneri Maiku Braunu, kurš ticis arī pie algas pielikuma, turpmāk sezonā pelnot 8,5 miljonus dolāru.
Rihards Lomažs. Foto: Alessandro Catellani
2

Lomažs iekļūst Itālijas finālā, Blumbergam 11 punkti pret "Panathinaikos"

Par Itālijas čempiontitulu cīnīsies Rihards Lomažs un Luka Banki, kuru pārstāvētā Boloņas "Virtus" ar 83:72 uzvarēja Venēcijā. Savukārt Grieķijas čempionātā pirmo pusfināla sērijas cīņu līdz trīs uzvarām aizvadīja Saloniku "Aris", kas ar 71:89 piekāpās tikko kronētajiem Eirolīgās čempioniem Atēnu "Panathinaikos". Roberts Blumbergs bija savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs.
Kristīne Vītola. Foto: FIBA
1

Spānijas čempionvienība "Valencia" pavēsta par pastiprināšanos ar Vītolu

Spānijas sieviešu basketbola līgas čempionvienība "Valencia Basket" šodien oficiāli izziņojusi sastāva papildināšanu ar stalto latviešu centra pozīcijas basketbolisti Kristīni Vītolu.